Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

K. Παπουτσάκη για τα media: Ένα φιλί προκαλεί την “ηθική” κάποιων “εκλεκτών” δημοσιογράφων;

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις προσωπικές της στιγμές με το Ορέστη Τζιόβα που γίνονται θέμα στην τηλεόραση, αλλά και για για τις ερμηνείες της σε τραγούδια του Θεοδωράκη και τα πικρόχολα σχόλια που ακούστηκαν για εκείνη…

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην εφημερίδα “Radar” για ποιο λόγο δεν συμμετέχει σε talent show, για τις ερμηνείες της σε τραγούδια του Θεοδωράκη και τα πικρόχολα σχόλια που ακούστηκαν για εκείνη, αλλά και για τις προσωπικές της στιγμές με το Ορέστη Τζιόβα που γίνονται θέμα στην τηλεόραση!

 

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε talent show, παρόλο που της το έχουν προτείνει: “Ο στόχος μου όλα αυτά τα χρόνια, είναι να κάνω διαφορετικά πράγματα στην υποκριτική. Πιστεύω ότι η τηλεόραση πρέπει να κάνει στροφή σε ποιοτικά προγράμματα και επιστροφή στην μυθοπλασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι παραγωγές δεν είναι καλές και πράγματι μου έχουν προτείνει να συμμετάσχω ως διαγωνιζόμενη, αλλά εγώ έχω επιλέξει να δίνω τις εξετάσεις μου στο επάγγελμά μου!”

Διάβασε στο TLIFE τι λέει η Κατερίνα Παπουτσάκη για τις αρνητικές κριτικές και τα σχόλια

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε