Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Κ.Στικούδη: “Σύζυγος κάποιου γίνομαι δημοσίως, φιλενάδα όχι”

H Θεσσαλονικιά Κατερίνα δεν έχει τίποτα να κρύψει…

Η παρουσιάστρια του Mega Star ζει στην Αθήνα τα τελευταία έξι χρόνια και παρόλο που αρχικά δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, τα κατάφερε με σκληρή δουλειά.

Οι συζυτήσεις για το που θα είναι την επόμενη χρονιά έχουν ήδη ξεκινήσει και η Κατερίνα δεν διστάζει να πει ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα με το Mega. Ωστόσο υποστηρίζει πως δεν θα έκανε πρωινό γιατί δεν είναι κάτι που της ταιριάζει. Ούτε στο Dancing with the stars θα συμμετείχε. “Πιστεύω ότι οι χορευτικές μου ικανότητες είναι περιορισμένες, μπορώ να κάνω συγκεκριμένα πράγματα στο χορό”, υποστηρίζει η όμορφη Κατερίνα στο περιοδικό Down Town.

Όσον αφορά τις φωνητικές τις ικανότητες φαίνεται πως είναι κάτι στο οποίο πιστεύει αφού πλέον ανήκει στο δυναμικό της Universal. “Σίγουρα θα κυκλοφορήσει κάποιο single και κάποιο άλλο concept που ελπίζω να αρέσει”, αποκαλύπτει η ίδια.

Στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη αυτό τον καιρό το σέξι μοντέλο απαντά πως δεν ανακοινώνει δημόσια κάτι τέτοιο εαν δεν το ξέρουν πρλωτα οι γονείς της. “Σύζυγος κάποιου γίνομαι δημοσίως, φιλενάδα δεν γίνομαι δεν υπάρχει λόγος. Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια σχέση μου που να έχει βγει στη δημοσιότητα. Και δεν θα έκανα ποτέ κάοια δήλωση μόνο και μόνο για να είναι εξώφυλλο”, υποστηρίζει η Κατερίνα.

Τέλος, τα άμεσα σχέδιά της είναι να συνεχίσει να δουλεύει: “Βλέπω πως είναι τα πράγματα γύρω μου. Δεν μπορώ να αγχώνομαι για το αύριο. Αυτό που εύχομαι είναι να συνεχιστεί να μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω αυτό που μου αρέσει”.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε