Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κ. Βαξεβάνης: Προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι του! Πως περιγράφει ο ίδιος όσα έγιναν

Κ. Βαξεβάνης: Προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι του! Πως περιγράφει ο ίδιος όσα έγιναν

Ο δημοσιογράφος περιγράφει πως το βράδυ της Κυριακής, προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι του

Μια τρομακτική και δυσάρεστη εμπειρία, έζησε χθες τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, όταν 5 άγνωστοι προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι του στην Άνοιξη.

Ο δημοσιογράφος από το site του koutipandoras.gr περιγράφει λεπτό πρός λεπτό τα όσα έζησε:

“Στις 04:40 τα ξημερώματα ένα από τα σκυλιά, άρχισε να γαυγίζει με μανία, αλλά να παραμένει έξω από την πόρτα αντί να κινηθεί μέσα στον κήπο μου. Βγήκα πολύ προσεκτικά στον κήπο φροντίζοντας να κινούμαι στα πιο σκοτεινά σημεία του. Ήταν μια τεράστια ανοησία που όμως μπορεί και να με έσωσε.

Φτάνοντας στη μέση του κήπου είδα αυτό που πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι μπορεί να συμβεί. Είναι αδύνατο όμως να το αντιμετωπίσεις όταν συμβαίνει. Ένας ψηλός άντρας ήταν στο πάνω μέρος του οικοπέδου. Εκτεθειμένος προς την μεριά του σπιτιού, αλλά καλά προστατευμένος από το βλέμμα αυτού που θα έμπαινε στο σπίτι. Ήταν καθισμένος στο παρτέρι, ακούνητος, στωικός σχεδόν, με την πλάτη ακουμπισμένη στον τοίχο της πόρτας.

Επέστρεψα προσεκτικά στο εσωτερικό τους σπιτιού και κάλεσα το 100. Στις 04:51, είπα στην τηλεφωνήτρια της Άμεσης Δράσης τι συμβαίνει ποιός είμαι, ποιά είναι η διεύθυνση και διευκρίνισα πως είχα οπτική επαφή με τον εισβολέα, ο οποίος όμως δεν με είχε δει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε