Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κ. Ζαρίφη: Το πρωινό ANT1, η Ελένη Μενεγάκη και ο έρωτας της ζωής της!

Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της Ελένης, ότι ο έρωτας της ζωής της είναι εκπαιδευτής σκύλων ενώ εκμυστηρεύεται ότι έχει υπάρξει άτακτο κορίτσι και ομολογεί ότι έχει κάνει στο παρελθόν one night stand!

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει για τον πρωινό ανταγωνισμό, την πρωτιά του Λιάγκα, τη χημεία του Φερεντίνου με τη Σίσσυ αλλά και το παλιό της “αφεντικό”, τη μοναδική Ελένη Μενεγάκη. Η εκρηκτική παρουσιάστρια αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της Ελένης, ότι ο έρωτας της ζωής της είναι εκπαιδευτής σκύλων ενώ εκμυστηρεύεται ότι έχει υπάρξει άτακτο κορίτσι και ομολογεί ότι έχει κάνει στο παρελθόν one night stand! Όλα αυτά, καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη Movies & Stars στο MTV.

Τι συμβαίνει στο Πρωινό του ΑΝΤ1;

Θεωρώ ότι η πρωινή ζώνη είναι η πιο ανθρωποφαγική της ελληνικής Τηλεόρασης. Είναι αρένα. Αλλά μέσα στις ομάδες με αυτή την κατάσταση έχουν πέσει οι ίντριγκες. Παλιά με τα πολλά χρήματα υπήρχε αυτό και κάποιοι τα πήραν αφιδώς και καλά έκαναν αφού τα πρόλαβαν, τώρα μη σου πω ότι όταν ακούνε “πρωινό” σε κοιτάνε και σε λυπούνται. Όλοι προσπαθούμε να επιβιώσουμε. Σχετικά με τη δήλωση της Πολίτη ότι Φερεντίνος και Χρηστίδου δεν έχουν χημεία, η Κατερίνα απαντά: Θεωρώ ότι η χημεία δεν είναι κεραυνοβόλος έρωτας, είναι κάτι που χτίζεται, και έτσι θα γίνει με τον Φερεντίνο και τη Σίσσυ. Το καλό στο πρωινό του ΑΝΤ1 είναι ότι έχεις μία ελευθερία να πεις την άποψή σου και να σε ακούσει κάποιος. Στο πρωινό μας, συνέχεια γίνονται αλλαγές.

Πώς είναι η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη;

Όταν μου έγινε η πρόταση τότε για τον Πρωινό Καφέ, δεν σκέφτηκα να μείνω με την Ελένη γιατί και τότε θα έλεγα “και αν είχα πάει…” Είμαι πάντα υπέρ του να παίρνεις τα ρίσκα σου.

Μου αρέσει να τολμάω και γιαυτό οικονομικά δεν έχω καβάτζες, δεν έχω αγοράσει σπίτια… Με την Ελένη έχουμε άψογη σχέση πλέον. Η σχέση μας είναι στην καλύτερή της φάση, δεν με πήρε ποτέ να μου πει “γιατί” και “πώς”, η κόντρα μας όμως ήταν ένα ωραίο θέμα για να καλύπτει και δύο ώρες εκπομπής.. Δεν ήταν έτσι. Είχαμε χτυπηθεί αλύπητα απο τα ΜΜΕ . Τότε βέβαια δεν μιλούσαμε, είχε παγώσει η σχέση…

Τι απαντάει σε γνωστή τηλεκριτικό που την έχει χαρακτηρίσει γελωτοποιό της Ελένης Μενεγάκη;

Είμαι ένας άνθρωπος που από τη φύση μου μου αρέσει ο κόσμος να γελάει, δεν ήμουν ο γελωτοποιός της Ελένης.

Η γυναίκα αντιθέτως, μου έδωσε το χώρο και μου είπε κάνε παρέλαση. Ο γελωτοποιός είναι αυτός που θα κατέβαζε το βρακί του, που θα προκαλέσει το γέλιο μέσω της κοροϊδίας, εμείς δεν κάναμε τέτοια πράγματα! Για μένα είναι ό,τι καλύτερο να φέρνεις στον κόσμο τη χαρά!

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε