Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΚΑΜΑ WORKOUT: Το νέο trend που καίει τα ψωμάκια, γυμνάζει την κοιλιά και καλυτερεύει το σεξ!

ΚΑΜΑ WORKOUT: Το νέο trend που καίει τα ψωμάκια, γυμνάζει την κοιλιά και καλυτερεύει το σεξ!

Η νέα fitness μόδα έχει σκοπό να λίωσει το λίπος από τα επίμαχα σημεία, να σε βοηθήσει να απολαύσεις καλύτερα το σεξ, αλλά και να προσφέρει υγεία και ευεξία.

To πρώτο συνθετικό του σε προϊδεάζει για τους στόχους του! Kama στα ινδουϊστικά είναι ο Θεός του έρωτα. Η νέα fitness μόδα έχει σκοπό να λίωσει το λίπος από τα επίμαχα σημεία, να σε βοηθήσει να απολαύσεις καλύτερα το σεξ, αλλά και να προσφέρει υγεία και ευεξία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Miss Canada Halyna Skrypnyk αποφάσισε σε συνεργασία με την φυσιοθεραπεύτρια Dr. Melissa Hershberg να φτιάξει ένα πρόγραμμα γυμναστικής μόνο για γυναίκες. Το Kama Workout επικεντρώνει στην περιοχή της λεκάνης και περιλαμβάνει ειδικές ασκήσεις που θα σε δυναμώσουν τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

Ακολουθώντας το Kama Wokrout τρεις φορές την εβομάδα θα αισθανθείς τη διαφορά όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στη διάθεσή σου. Οι ασκήσεις θα γίνουν ο απόλυτος οδηγός για να γυμνάσεις τα επίμαχα σημεία εσωτερικά και εξωτερικά, φτιάχνοντας τέλειο κορμί και προετοιμάζοντας τον εαυτό σου για να μπορείς να απολαμβάνεις το σεξ στο έπακρο.  

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε