Η Σαρακοστή ξεκινά και για ορισμένους το «αμόλα καλούμπα» έρχεται να δέσει με τη νηστεία. Χταπόδι με μακαρονάκι, σουπιές με σπανάκι, ριζότο με γαρίδες ή μύδια, ταραμοσαλάτα, φάβα, γίγαντες, πιπεριές τουρσί, ελιές, λαγάνα, είναι μερικά από τα πιάτα του τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας, τα οποία και βρίσκονται για 48 συνεχόμενες ημέρες στο προσκήνιο της διατροφικής πυραμίδας.
Ακολούθησε μια δίαιτα βασισμένη στις αρχές της Σαρακοστής και μπες ένα νούμερο στα ρούχα σου μέχρι το Πάσχα! Η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Ελένη Σολωμού έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής!
ΣΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΛΕΜΕ… ΝΑΙ!
Δεν υπάρχει κάποιο άτομο από το χώρο της υγείας & της διατροφής που να αμφισβητεί τα πολλαπλά οφέλη της νηστείας στην υγεία. Για ποιο λόγο;