Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Και ο Θεός έπλασε την Adriana Lima! Μάθε τα fitness μυστικά της. Τι τρώει; Πώς γυμνάζεται;

Και ο Θεός έπλασε την Adriana Lima! Μάθε τα fitness μυστικά της. Τι τρώει; Πώς γυμνάζεται;

Άλλη μία βραζιλιάνα που μας κόβει την ανάσα με την ομορφιά της και τις αναλογίες της…

Η ομορφιά της πραγματικά σου κόβει την ανάσα. Τα χαρακτηριστικά της σε αφήνουν στήλη άλατος. Όσο για το σώμα της τι να πει κανείς; Αρκεί να παρατηρήσεις τις αντιδράσεις του αντρικού πληθυσμού όταν τη βλέπουν…

Ωραία, λοιπόν. Η φύση ήταν με το μέρος της. Ο Θεός είχε σαφέστατα κέφια. Από εκεί και πέρα όμως τι κάνει; Γιατί δεν παχαίνει; Τι τρώει; Τι γυμναστική κάνει;

Ας αγγίξουμε λίγο κι εμείς τα φτερά του αγγέλου της Victoria’s Secret…

Τι τρώει;
Πριν ακόμη γίνει μανούλα, το super model της Victoria’s Secrets ακολουθούσε ένα και μόνο έναν χρυσό κανόνα: “Όσο περνάει η μέρα, μικραίνω τις ποσότητες των φαγητών που τρώω”.

Μια τυπική μέρα της ήταν:

Ο Άγγελος της Victoria’s Secret μπήκε στη διαδικασία να αλλάξει το διαιτολόγιό της πολλές φορές. “Αλλάζω το διαιτολόγιο μου συνεχώς! Κάθε χρόνο κάνω κάτι διαφορετικό και ειδικά όταν γέννησα. Είχα πάρει παραπάνω κιλά, αλλά και το σώμα μου ήταν εντελώς διαφορετικό – ένιωθα σαν να άλλαξε ο σκελετός μου τελείως. Έπρεπε πραγματικά να δουλέψω με διαφορετικό τρόπο, για αυτό έκανα διαφορετικά πράγματα” αναφέρει σε συνέντευξή της.

Βέβαια η Adriana δεν μπήκε ποτέ στον πειρασμό να κάνει εξαντλητικές δίαιτες ή προγράμματα διατροφής που υπόσχονται απώλεια κιλών. “Ό, τι κι αν κάνω γίνεται πάντα με τη συμβουλή ενός γιατρού. Δεν κάνω ό, τι μου κατέβει. Ο διαιτολόγος μου θα αποφασίσει το πρόγραμμά μου ύστερα από εξετάσεις, τεστ και ό, τι άλλο χρειαστεί” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε