Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

“Καίει “ πασίγνωστο επιχειρηματία ο βαρόνος με τις Porsche!

Το όνομα ενός μεγάλου επιχειρηματία έδωσε στο δικαστήριο, ο 34χρονος που φέρεται ως ο εγκέφαλος της συμμορίας που “γέμιζε” με κόκα τα σαλόνια της ελληνική showbiz.

Αναταραχή προκάλεσε η απολογία του αρχηγού  της συμμορίας με τις Porsche, ο οποίος γέμιζε τα κοσμικά σαλόνια με κόκα, χασίς και ecstasy. Ο 34χρονος εγκέφαλος όχι μόνο υποστήριξε ότι δεν είναι αυτός ο βαρόνος, αλλά “έδωσε” και πασίγνωστο επιχειρηματία ως τον άνθρωπο που τον έφερε σε επαφή με τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών.

 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, ο αρχηγός της συμμορίας κατέθεσε χθες, ενώπιον των δικαστικών αρχών και όσα αναφέρονται στην απολογία του, αναμένεται να ταράξουν ακόμα περισσότερο τα νερά της showbiz. Στην απολογία του στην ανακρίτρια υποστήριξε ότι ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας, διάσημος σε όλους τους κοσμικούς κύκλους και λάτρης του ωραίου φύλου, με πολλές σχέσεις στο δυναμικό του, που κατά το παρελθόν είχαν γίνει πρωτοσέλιδα, ήταν αυτός που έκανε τις επαφές και τον γνώρισε με τον αλλοδαπό νονό της κόκας.
 
“Το Σεπτέμβριο ο φίλος μου επιχειρηματίας, που κάναμε μαζί χρήση κοκαΐνης, μου σύστησε τον Αλβανό μεγαλέμπορο ναρκωτικών, που επαγγελματικά δραστηριοποιείται στην Ισπανία, και εκείνος στη συνέχεια μου προμήθευε τα ναρκωτικά. Εγώ του παραχώρησα τους αποθηκευτικούς μου χώρους, που τους χρησιμοποιούσε για να κρύβει τις ποσότητες των ναρκωτικών, κι εγώ, ως χρόνιος χρήστης, βρήκα την… Ιερουσαλήμ μου”, ισχυρίστηκε ο 34χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στη φυλακή, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.
 
Επίσης ο φερόμενος ως εγκέφαλος του μεγαλύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης στη χώρα υπέδειξε μια αποθήκη στο Παγκράτι ως τον χώρο όπου πήγαινε και προμηθευόταν τα ναρκωτικά, ενώ ανέφερε ότι υπάρχει και άλλος χώρος, τον οποίο αναζητούν οι αστυνομικοί, όπου έκρυβαν μεγάλες ποσότητες κόκας, κάνναβης και χαπιών ecstasy.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε