Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Καλά τα νέα για την Elizabeth Taylor!

Μπορεί να βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού αλλά θα παραμείνει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο το επόμενο χρονικό διάστημα, υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού, Elizabeth Taylor, αλλά θα παραμείνει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο το επόμενο χρονικό διάστημα, υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Η βραβευμένη ηθοποιός με δύο Όσκαρ, εισήχθη εσπευσμένα στο ιατρικό κέντρο Σεντάρς-Σινάϊ στο Λος Άντζελες, την περασμένη εβδομάδα, με έντονα συμπτώματα αποφρακτικής καρδιακής ανεπάρκειας, που αποτελεί χρόνιο πρόβλημα υγείας για την 78χρονη ηθοποιό.

Ο εκπρόσωπός της δήλωσε: “Η Ελίζαμπεθ Τέϊλορ αισθάνεται πλέον καλά στο ιατρικό κέντρο Σεντάρς-Σινάϊ.  Από την εισαγωγή της έχει υπάρξει σημαντική πρόοδος στην κατάσταση της υγείας της, ενώ δέχεται επισκέψεις φίλων και συγγενών. Το ιατρικό επιτελείο, που την παρακολουθεί, είναι ικανοποιημένο από την πορεία ανάρρωσης της ηθοποιού και περιμένει ότι θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Άμεσα θα παραμείνει υπό νοσοκομειακή περίθαλψη και ιατρική παρακολούθηση “.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε