Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Καλεσμένη σε γάμο. Βραδινή έξοδος. To TLIFE απαντάει στις δικές σου στιλιστικές απορίες…

Καλεσμένη σε γάμο. Βραδινή έξοδος. To TLIFE απαντάει στις δικές σου στιλιστικές απορίες…

Θέλεις να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις τι να φορέσεις; Το TLIFE γίνεται ο προσωπικός σου στιλίστας και απαντάει σε όλες σου τις ερωτήσεις…

To TLIFE δεν σταματάει λεπτό να είναι δίπλα σου και να απαντάσει σε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις σχετικά με τη μόδα. Είναι αυτό που περιμένεις άλλωστε να κάνει κάθε σωστή φίλη! Να είναι εκεί και με αντικειμενική ματιά να σου δώσει αυτές τις απαντήσεις που θα σε κάνουν να κάνεις τις πιο σωστές επιλογές. 

Για ακόμη μία φορά λοιπόν το TLIFE θέλει να σου συμπαρασταθεί σε αυτή τη δύσκολη στιλιστικά στιγμή της ζωής σου και σου απαντάει σε όλους τους στιλιστικούς προβληματισμούς.

Αν θέλεις κι εσύ να ζητήσεις τη γνώμη της μόδας για το ντύσιμό σου μην διστάσεις να το κάνεις στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα σου απαντήσουμε με χρήσιμες ιδέες και πολλά tips.

Ερώτηση:

Γεια σας κορίτσια του tlife! Θέλω τη βοήθειά σας για να επιλέξω το κατάλληλο φόρεμα για το γάμο της αδερφής μου στις 2 Σεπτεμβρίου. Πήρα ένα μακρύ σατέν πολύχρωμο αλλά μετάνιωσα για αυτήν την επιλογή μου. Περιέχει διάφορα μοτίβα (λαχούρια, πουά, γεωμετρικά σχέδια). Έχω σωματότυπο αχλάδι χωρίς περιττά κιλά, μικρό στήθος και κοντές και παχουλές γάμπες. Είμαι 36 ετών, μαμά και έχω ύψος 1.62. Θέλω να κάνω μια ωραία εμφάνιση γιατί όλες οι επίσημες εμφανίσεις μου ως τώρα ήταν απαίσιες. Σας ευχαριστώ και περιμένω την πολύτιμη βοήθεια σας.

Ελένη

Απάντηση:

Γεια σου Ελενίτσα μας! Νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολική και αυστηρή με τον εαυτό σου. Αποκλείεται όλες οι εμφανίσεις σου να ήταν απαίσιες! Είμαι σίγουρη πως έχεις κάνει πολλές καλές αφού το φόρεμα που επέλεξες έχει πολλά από τα στοιχεία που επικρατούν φέτος στη μόδα. Αν θέλεις να το φορέσεις, μπορείς, αρκεί να το συνδυάσεις με ψηλά παπούτσια ώστε να δείξουν τα πόδια κι όλο το σώμα πιο μακριά και ψηλά. Ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή πέδιλα  σίγουρα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον σκοπό σου. Αν δεν είσαι σίγουρη για την επιλογή σου τότε μπορείς να φορέσεις μία παντελόνα ψηλόμεση σε Α γραμμή -είτε μονόχρωμη είτε με prints, να τη συνδυάσεις με ένα τοπ αέρινο σε ίσια επίσης γραμμή που θα φορέσεις από μέσα ώστε να αναδείξεις τη μέση σου. Οι παντελόνες είναι άνετες και δροσερές. Θα τη φορέσεις και μετά το γάμο πολλές φορές.

Φιλιά πολλά

Δες περισσότερες απαντήσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε