Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Καλομοίρα: Ποζάρει με την φουσκωμένη κοιλιά και δηλώνει έτοιμη να γίνει μανούλα!

Καλομοίρα: Ποζάρει με την φουσκωμένη κοιλιά και δηλώνει έτοιμη να γίνει μανούλα!

Η τραγουδίστρια είναι ήδη στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η Καλομοίρα είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα μωράκια της. Ποζάρει με την φουσκωμένη κοιλίτσα της και μιλά στο περιοδικό Hello για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της κύησης και δηλώνει έτοιμη να γίνει μανούλα!

Πως ένιωσε όταν ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι περιμένει δίδυμα;

Συγκινήθηκα πάρα πολύ! Ήμουν με την πεθερά μου στο γιατρό και αρχίσαμε και οι δύο να κλαίμε. Ήταν εκπληκτικό να βλέπεις στην οθόνη του υπερηχογραφήματος δύο μικρούς σάκους με μια μικρή κουκκίδα μέσα το καθένα.

Πήρε καθόλου βάρος αυτούς τους μήνες;

Τους δύο πρώτους μήνες έχασα αρκετά κιλά, γιατί αισθανόμουν συνεχώς άρρωστη, με ζαλάδες και εμετούς. Τώρα, όμως, τρώω πιο ισορροπημένα και έχω αρχίσει να βάζω βάρος. Έβαλα ήδη εννιά κιλά. Οι γιατροί μου είπαν πως θα ήθελαν να έπαιρνα, με τα δίδυμα, ιδανικά μέχρι 22 κιλά, γι’ αυτό κι εγώ προσπαθώ να μην τα υπερβώ.

Θα χαρακτήριζε εύκολη την εγκυμοσύνη της;

Όχι και τόσο πολύ. Είχα πολύ έντονα συμπτώματα στους πρώτους μήνες και γι’ αυτό έμενα στο σπίτι της πεθεράς μου, ώστε να μπορεί να με φροντίζει συνεχώς. Τώρα νιώθω έως 90 τοις εκατό καλύτερα και ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Μπορώ πλέον να οδηγώ ξανά και επιτέλους να βγω από το σπίτι.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε