Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κάνε sotai... για να νιώσεις καλύτερα!

Κάνε sotai... για να νιώσεις καλύτερα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 25.08.2012 | 08:45

tlife

Μία ακόμη ανατολίτικη ολιστική μέθοδος που υπόσχεται να βοηθήσει στην ευεξία και την αρμονική λειτουργία του οργανισμού.

Μία ακόμη ανατολίτκη ολιστική μέθοδος που υπόσχεται να βοηθήσει στην ευεξία και την αρμονική λειτουργία του οργανισμού. Πρόκειται για έμπνευση του Ιάπωνα γιατρού Keizo Hashimoto, ο οποίος στόχευε στην εναρμόνιση και την ανακούφιση που νιώθει κανείς.
 
Όπως οι περισσότερες εναλλακτικές θεραπείες από την Ανατολή, έτσι και το Sotai επικεντρώνει στην ενεργοποίηση των δυνάμεων αυτοΐασης που έχει ο οργανισμός όλων μας. Επικεντρώνει στην σωστή κίνηση του σώματος και την κατάλληλη αναπνοή. Το μυστικό είναι να αλλάξεις όλες εκείνες τις άσχημες συνήθειες που επιβαρύνουν τον οργανισμό σου. Από την λάθος στάση του σώματος όταν κάθεσαι στο γραφείο μέχρι τον τρόπο που κοιμάσαι.
 
Σκέψου για παράδειγμα πως έχει πιαστεί ο αυχένας σου από την πολύωρη καθιστική δουλειά και δεν μπορείς να στρίψει το κεφάλι σου αριστερά. Ένας θεραπευτής θα σου εξηγήσει ότι ένας καλός τρόπος να νιώσεις ανακούφιση και να ξεπιαστείς είναι να γυρίσει το κεφάλι από την αντίθετη (δεξιά), ασκώντας πίεση με το χέρι στο δεξί μάγουλο. Επαναλαμβάνοντας την άσκηση 3-4 φορές θα δεις πως το πιάσιμο του αυχένα μειώνεται.
 
 

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο