Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Kάνει κρύο! Τι πρέπει να φορέσεις ώστε να μην χάσεις λεπτό το στιλ σου…

Πανωφόρια, μάλλινα σορτσάκια, κασκόλ και οτιδήποτε χρειάζεται μια γυναίκα ώστε να αντιμετωπίσει το κρύο χωρίς να διαπραγματευθεί τη θηλυκότητά της.

O καιρός έχει κρυώσει πολύ και πλέον οι επιλογές στο τι θα επιλέξεις να φορέσεις στη μέρα σου ορίζονται από τις καιρικές συνθήκες. Ανοίγεις το πατζούρι και βλέποντας και κάνοντας… “Το θέμα είναι πως στα ακραία καιρικά φαινόμενα όπως το πολύ κρύο ή η πολύ ζέστη κάθε ίχνος κομψότητας εξαφανίζεται” σκέφτεσαι . Στη πρώτη ζεστή περίπτωση επειδή ό, τι κι αν φορέσεις ο ιδρώτας δεν θα σε αφήσει να το χαρείς και στην δεύτερη επειδή το κουκούλωμα κάτω από τα χοντρά ρούχα και μπουφάν εξαφανίζουν ό, τι πιο θηλυκό, την σιλουέτα σου.

Δεν πρέπει να απογοητεύεσαι για το στιλ σου ούτε και να αγχώνεσαι κάθε φορά που βγαίνεις έξω για το αν θα γυρίσεις στο σπίτι με κρυοπαγήματα ή όχι, αφού η μόδα επιβάλει πολλά μοδάτα πανωφόρια φέτος που και θα σε ζεστάνουν αλλά και θα σε βοηθήσουν να μην ντυθείς σαν κρεμμύδι από κάτω. Ένα χοντρό και πολύ ζεστό πανωφόρι σου εξασφαλίζει το στιλ στο ντύσιμό σου αφού ακόμα και με ένα λεπτό ρούχο από μέσα όπως φόρεμα, το κρύο δεν καταφέρνει να σε ακουμπήσει. Οπότε επένδυσε στην αγορά ενός καλού μπουφάν. Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου στιγμή.

Με πολύ μεγάλη διαφορά μετά από εμπειρία δοκιμών το πιο ζεστό πανωφόρι πρέπει να σου πω πως είναι η γούνα. Η γούνα και τα πανωφόρια με πολύ καλή ενίσχυση από μέσα είναι σαν αλεξίσφαιρα στο κρύο. Περπατάς κι όταν όλοι οι υπόλοιποι με τα παλτό τους κρυώνουν σε επίπεδο να χτυπούν τα δόντια εσύ απλά απολαμβάνεις τη βόλτα σου… 

La redoute 81.50 ευρώ

Φυσικά μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα μοντγκόμερι και τα παλτό που είναι εξαιρετικές επιλογές για την καθημερινότητά σου αρκεί η ποιότητά τους να είναι τέτοια που να σε ζεσταίνει. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος ύπαρξής τους.

Franklin Marshall 189.00 ευρώ

Τα χοντρά φουσκωτά μπουφάν είναι στην επικαιρότητα και πάλι και δεν θα σε αφήσουν να κρυώσεις. Ενώ η κάπα σου να θυμάσαι πως δεν θα σε ζεστάνει όπως θα έπρεπε αφού επιτρέπει τον κρύο αέρα να μπαίνει από κάτω.

Δες περισσότερες προτάσεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε