Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Kάννες 2012: Το 65ο φεστιβάλ κινηματογράφου! Τι φόρεσαν οι παρευρισκόμενοι;

Kάννες 2012: Το 65ο φεστιβάλ κινηματογράφου! Τι φόρεσαν οι παρευρισκόμενοι;

Το φεστιβάλ κινηματογράφου ξεκίνησε και τα φλας δεν σταμάτησαν λεπτό με τους λαμπερούς καλεσμένους να κερδίζουν τις εντυπώσεις..

Το 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες επίσημα ξεκίνησε και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι λαμπεροί παρευρισκόμενοι δεν σταματούν να εκπλήσουν το κοινό. Η αν μη τι άλλο πολύ λαμπερή στιγμή για τους ανθρώπους του κινηματογράφου φέτος είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στη Merilyn Monroe, χορηγός δεν θα μπορούσε να είναι κάτι με λιγότερη αίγλη από τον οίκο κοσμημάτων Chopard και θα διαρκέσει από τις 16 εώς τις 27 Μαίου.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν 91 ταινίες από 30 διαφορετικές χώρες και αναμφισβήτητα περιμένει σκληρή δουλειά την κριτική επιτροπή.

Από τους πρώτους που έδωσαν το “παρών” ήταν ο Jean Paul Gaultier ο οποίος είναι και μέλος της κριτικής επιτροπής. Ο γάλλος σχεδιαστήςπαρέα με την Diane Kruger που επέλεξε να φορέσει φόρεμα Versus και εντυπωσιακά πέδιλα του οίκου Jimmy Choo παρέα με τον Εwan McGrecon άνοιξαν επίσημα το 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες.

Μετά την παρουσίαση όλοι μεταφέρθηκαν και πάλι στα ξενοδοχέια που μένουν ώστε να αλλάξουν και να περπατήσουν μαγνητίζοντας τα φώτα στο κόκκινο χαλί.

Η Εva Longoria επέλεξε μακρύ φόρεμα με κεντημένες λεπτομέρειες στο μπούστο που έφταναν και ολοκληρώνονταν με μία πολύ εντυπωσιακή ουρά του οίκου Marchesa.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε