Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Καπέλα, κολιέ, βραχιόλια, ζώνες… Πως να φορέσεις τα αξεσουάρ του χειμώνα σωστά!

Καπέλα, κολιέ, βραχιόλια, ζώνες… Πως να φορέσεις τα αξεσουάρ του χειμώνα σωστά!

Εντυπωσιακά κοσμήματα, κολιέ με έντονα χρώματα στις πέτρες, φουλάρια, καπέλα, γούνινοι γιακάδες, γάντια, τσάντες φάκελοι και εντυπωσιακές ζώνες δεν σε αφήσουν να ηρεμήσεις και να αρκεστείς με ένα απλό ντύσιμο.

Φέτος η μόδα επιβάλλει να παίξεις μαζί της χρησιμοποιώντας τα στολίδια της από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Εντυπωσιακά κοσμήματα, κολιέ με έντονα χρώματα στις πέτρες, φουλάρια, καπέλα, γούνινοι γιακάδες, γάντια, τσάντες φάκελοι και εντυπωσιακές ζώνες δεν σε αφήσουν να ηρεμήσεις και να αρκεστείς με ένα απλό ντύσιμο.

Ως κορίτσι σωστά ενημερωμένο φυσικά γνωρίζεις τους κανόνες της μόδας και σίγουρα έχεις δει πως και στα μαγαζιά, ακόμη και στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, τα αξεσουάρ είναι κυριαρχούν στο χώρο.

Πολλές φορές είναι τόσο δελεαστικά τοποθετημένα που πολύ δύσκολα μπορείς να αντισταθείς και να μην τα δοκιμάσεις. Πως όμως φοριούνται; Ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος ώστε να τα συνδυάσεις, να τα αναδείξεις αλλά και να τα φέρεις στα δικά σου μέτρα;

ΚΑΠΕΛΑ

Έτσι έτσι σε θέλω, σκισμένο τζιν, μπότες και καπέλο έλεγε το λαικό άσμα και φέτος μπορείς να το υιοθετήσεις. Το καπέλο είναι ένα αξεσουάρ συνδεδεμένο με το καλοκαίρι αλλά αν το πάρεις ιστορικά ήταν το αξεσουάρ για κάθε εποχή και μάλιστα με έντονους κοινωνικά συμβολισμούς. Ας αφήσουμε όμως τη θεωρία κι ας δούμε πως τον φετινό χειμώνα κατακλύζει την αγορά και σε ζεσταίνει κιόλας.

TIP: Επέλεξε το καπέλο σου σε μαύρο, καφέ ή μπορντό και σε χοντρή – ζεστή ύφανση ώστε να κρατάει το κεφάλι σου ζεστό.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε