Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Karl Lagerfeld! Η πιο οικονομική του σειρά δεν υπάρχει στην Ελλάδα, υπάρχει όμως στο TLIFE...

Karl Lagerfeld! Η πιο οικονομική του σειρά δεν υπάρχει στην Ελλάδα, υπάρχει όμως στο TLIFE...
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 10.04.2012 | 18:11

tlife

Κι αφού τα οικονομικά μας δεν μας επιτρέπουν να ψωνίσουμε Chanel, ο Karl φρόντισε να φορέσουμε την αισθητική του με πιο οικονομικό τρόπο.

Μπορείς να αποκτήσεις τη συλλογή 'ΚARL' με ένα "κλικ" εδώ

Είναι ο κύριος που δημιουργεί τις σύγχρονες Chanel επιθυμίες μας. Είναι ο Kaiser της μόδας -όπως τον αποκαλούν και όλα τα κορίτσια ονειρεύονται να φορέσουν κάτι που φέρει την έμπνευσή του. Ελάχιστες είναι όμως οι τυχερές κυρίες που έχουν την ευχέρεια να αποκτήσουν Chanel. Όμως... ο ευφυής αυτός κύριος φρόντισε να φτάσει στην ντουλάπα σου δημιουργώντας μια οικονομική σειρά. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα, το TLIFE όμως σου δίνει την ευκαιρία μέσα από την αποκλειστική συνεργασία του με το net-a-porter.com.

Ο Κarl Lagerfeld δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού είναι ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές στον κόσμο. Ο ίδιος με την ιδιαίτερα υψηλή αισθητική του αλλά και με την έντονη προσωπικότητά του κατάφερε να ξεχωρίσει και να καταξιωθεί μέσα στον χώρο της μόδας σταδιακά και με σταθερά βήματα.

Ο Karl Lagerfeld είναι Γερμανός, γεννήθηκε στο Αμβούργο και έζησε εκεί για αρκετά χρόνια. Άλλωστε αν παρατηρήσεις τα ρούχα που εκπροσωπούν τον ίδιο και φέρνουν το όνομά του θα δεις πάντα να έχουν στοιχεία που προδίδουν τις ρίζες του.Διάβασε περισσότερα στο TLIFE


ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο