Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Kate Middleton – Πρίγκηπας Ουίλιαμ: Οι λεπτομέρειες από το σπίτι τους στο Κένσιγκτον που δεν παρατήρησες!

Kate Middleton – Πρίγκηπας Ουίλιαμ: Οι λεπτομέρειες από το σπίτι τους στο Κένσιγκτον που δεν παρατήρησες!

Η επίσκεψη Ομπάμα ήταν η αφορμή να δούμε για πρώτη φορά το σπίτι τους!

Η Kate Middleton και ο Πρίγκηπας Ουίλιαμ υπδέχτηκαν πριν από λίγο καιρό στην κατοικία τους (ή καλύτερα στην πτέρυγά τους) στο παλάτι του Κένσιγκτον στο Λονδίνο το προεδρικό ζεύγος της Αμερικής. Ήταν η καλύτερη αφορμή αλλά και η πρώτη φορά που η κάμερα μπήκε στο…. σπίτι τους αφού ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαν βγει φωτογραφίες από την κατοικία της Δούκισσας και του Πρίγκηπα από τότε που εγκαταστάθηκαν εκεί. Να σημειωθεί βέβαια ότι αυτή είναι η μία από τις κατοικίες που διαθέτουν και αφορά το Λονδίνο. Διαθέτουν πολυτελή οικήματα και στην εξοχή (βασιλική οικογένεια γαρ!).

Όπως είναι φυσικό καθόλου δεν απασχόλησε τα μέσα η επίσκεψη αυτή καθεαυτή όσο το πώς ήταν διακοσμημένο το σαλόνι τους αλλά και τι φορούσε ο πρίγκηπας Γεώργιος που εμφανίστηκε με τις πυτζαμούλες του και το μπουρνούζι του για να πει “καλησπέρα” και “καληνύχτα” στον πρόεδρο Ομπάμα!

Είναι λοιπόν ιδανική στιγμή και για μας να σου επισημάνουμε μερικά πράγματα για τη διακόσμηση που προτιμά η Δούκισσα και ο Πρίγκηπας ώστε να… αντιγράψεις-αν θέλεις- ιδέες!

Κάνε κλικ εδώ και δες

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε