Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Κατέρρευσε στη σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος

Λαχτάρησε τους φίλους του, αλλά και τους εκατοντάδες θαυμαστές του ο τραγουδιστής όταν…

Ο Γιάννης Πλούταρχος, που είναι απίστευτα επαγγελματίας και συνεπής στις υποχρεώσεις του, παραλίγο να καταρρεύσει επί σκηνής. 

Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο Σάββατο που ο τραγουδιστής είχε προσβληθεί από γρίπη. Παρόλα αυτά νιώθοντας μεγάλη ευθύνη για τους θαυμστές του που πλήρωσαν για να τον δουν, έσφιξε τα δόντια και ανέβηκε στην πίστα για να βγάλει κανονικά το πρόγραμμα.

Όλη την ημέρα, ένιωθε έντονη δυσφορία, είχε βήχα που τον ενοχλούσε πάνω στη σκηνή και ατονία. Ο επιχειρηματίας του μαγαζιού του είχε προτείνει να μην ανοίξουν το μαγαζί εκείνη τη μέρα, ο ίδιος όμως ήθελε να εξαντλήσει κάθε περιθώριο παρότι οι δυνάμεις του είχαν αρχίσει να τον εγκαταλείπουν.

Την ώρα όμως που ήταν στη σκηνή η Αμαρυλλίς, οτραγουδιστής άρχισε να αισθάνεται και πάλι έντονη δυσφορία. Ωστόσο βγήκε στη σκηνή για να τραγουδήσει. Δυστυχώς όμως η δυσφορία ήταν τόσο έντονη που δεν μπορούσε καλά καλά να αναπνεύσει.

Ενημέρωσε λοιπόν το κοινό ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κάλεσε τον αδερφό του επί σκηνής και αποχώρησε για το καμαρίνι του έχοντας τάσεις λιποθυμίας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε