Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κατσούλης – Καραβάτου: Οι πρώτες γιορτές μαζί με το μωρό τους! Τι λέει η Kατερίνα στο TLIFE

Κατσούλης –  Καραβάτου: Οι πρώτες γιορτές μαζί με το μωρό τους! Τι λέει η Kατερίνα στο TLIFE

Το ζευγάρι θα περάσει τις μέρες αυτές μαζί με την κορούλα του!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είναι πλέον ευτυχισμένοι γονείς! Ο γάμος δεν τους άλλαξε. Ο κεραυνοβόλος έρωτας ήρθε μετά από χρόνια γνωριμίας και ολοκληρώθηκε με την γέννηση του παιδιού. Η χρονιά αυτή λοιπόν θα είναι πολύ διαφορετική αφού θα περάσουν τις γιορτινές μέρες με το μωρό στο σπίτι τους.

Η παρουσιάστρια δηλώνει ολοκληρωμένη μετά την γέννηση της μικρής ενώ ο σύντροφός της λέει πως όταν κρατάει στην αγκαλιά του νιώθει ευτυχισμένος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν.

Το ζευγάρι αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο του στην κορούλα του. Ειδικά η Κατερίνα που δεν δουλεύει έχει αφοσιωθεί πλήρως στο 3 μηνών αγγελούδι της. Έχει προσαρμόσει το πρόγραμμά της σε αυτό της μικρής. Το μόνο που κάνει είναι να είναι μαζί της. Μάλιστα, την θηλάζει κανονικά και ξενυχτάει πολλά βράδια μαζί της.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της περιλαμβάνουν πλέον βόλτες με την μικρή στο καροτσάκι της! Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην είναι στο πλευρό του αγαπημένου της στην θεατρική του πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε