Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κέλλυ Κελεκίδου στην Τατιάνα: Ένιωσα το ρατσισμό όταν είχα παραπανίσια κιλά!

Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την ενόργανη γυμναστική και πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Η γνωστή τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας και μαζί με το ”Θηρίο” τραγούδησε στην έναρξη της εκπομπής, τη νέα τους επιτυχία ”Ένα μ’ εσένα”! Στη συνέχεια η Κέλλυ αποκάλυψε τη διατροφή που ακολούθησε προκειμένου να χάσει τα 26 κιλά της εγκυμοσύνης, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και απάντησε σε πολλές πικάντικες ερωτήσεις γύρω από το φλερτ.



Η ενόργανη γυμναστική στη ζωή της…

”Έκανα 8 χρόνια. Ξεκίνησα και πρωταθλητισμό… Η γυμναστική τότε ήταν για μένα κάτι πάρα πολύ σκληρό. Την αγαπούσα πάρα πολύ, αλλά παράλληλα είχα στερηθεί και πάρα πολλά πράγματα στην παιδική μου ηλικία. Μην τρως, μην πάρεις γραμμάριο, κάθε φορά που πηγαίναμε στο γυμναστήριο μας ζύγιζαν κι επειδή είχα φοβερή ευλιγισία, ήμουν πάντα από τα παιδιά που άκουγαν κατσάδιασμα από τον δάσκαλο… Κάποια στιγμή ένιωσα κι ότι δεν με συμπαθεί, αλλά εκείνος ήθελε να με πάει πιο μπροστά. Μέχρι την πρώτη γυμνασίου έκανα γυμναστική…

Παρόλο που την αγαπάω και θα ήθελα κι εγώ το παιδί μου να το στείλω για γυμναστική -γιατί πιστεύω ότι, όταν τα παιδιά από μικρή ηλικία ασχολούνται με τον αθλητισμό, γίνονται πιο πειθαρχημένα και κάνει καλό στο σώμα τους- όταν τώρα πια, πηγαίνω γυμναστήριο, δεν μ’ αρέσει… Όταν το έκανα το αγαπούσα πολύ. Μετά, όταν πιέστηκα είχα πολλές κόντρες και με τους γονείς μου…”

Οι αυξομειώσεις του βάρους της
”Μετά από δύο χρόνια που είχα σταματήσει την ενόργανη γυμναστική, θαρρείς και κοιμήθηκα και όταν ξύπνησα ήμουν μία στρουμπουλίτσα… Δεν σου κρύβω ότι ένιωσα ένα μικρό ρατσισμό. Δεν ήμουν χοντρή, αλλά ακόμα κι ο μαέστρος, όταν πήγα να κλείσω δουλειά μου είπε ”έγκυος είσαι;” και προσβλήθηκα. Και φαντάσου ότι όταν σε μια πολύ τρυφερή ακούς κάτι τέτοιο από έναν άνθρωπο που δεν σε ξέρει, στεναχωριέσαι. Στεναχωρήθηκα λοιπόν και τότε είπα από μέσα μου ”εγώ έτσι είμαι, μ’ αγαπάω κι αν θέλεις να κλείσεις αυτή τη δουλειά είμαι αυτή… δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.”… Στην πορεία κατάλαβα ότι ήθελα να χάσω κάποια κιλά πρώτα από όλα για τον εαυτό μου και μετά για όλους τους υπόλοιπους. Εγώ τότε είχα πάρει 16 κιλά σε λιγότερο από έναν χρόνο.”

Πόσο καλά όμως, ξέρει η Κέλλυ να φλερτάρει;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε