Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κεντέρης – Θάνου: Δεν προδώσαμε την Ελλάδα!

Κεντέρης – Θάνου: Δεν προδώσαμε την Ελλάδα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 15.04.2011 | 17:20

tlife

Οι δικηγόροι του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου μίλησαν για τη μεγάλη δίκη για το τροχαίο ατύχημα και την απόφαση του δικαστηρίου που περιμένουν...

Για τη μεγάλη δίκη που έγινε για το τροχαίο ατύχημα των Κεντέρη - Θάνου και την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών που περιμένουν να ανακοινωθεί μίλησαν οι δικηγόροι των δυο αθλητών.
 
Ο δικηγόρος του Κώστα Κεντέρη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στο “People” για τον Ολυμπιονίκη αναφέροντας πως ο Κεντέρης είναι πολύ στενοχωρημένος από την υπόθεση. “Ο Κώστας δεν πρόδωσε κανέναν, ούτε τους Έλληνες, ούτε την Ελλάδα – αν είναι δυνατόν! Όπου πηγαίνει στην Ελλάδα ή το εξωτερικό τον αγκαλιάζουν και του εκφράζουν την αγάπη και τα συγχαρητήριά τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.
 
Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αφαιρεθούν από τον αθλητή τα μετάλλια που έχει κερδίσει δήλωσε: “Δεν υπάρχει καμιά τέτοια περίπτωση. Τα μετάλλια ανήκουν στους Ολυμπιονίκες και στην αθλητική ιστορία της Ελλάδας. Άλλωστε, σε αυτήν τη δίκη δεν κατηγορείται για χρήση απαγορευμένων ουσιών, αλλά για το τροχαίο που έγινε”.
 
Από τη μεριά της η Κατερίνα Θάνου φαίνεται πως είναι λιγότερο φορτισμένη συναισθηματικά. “Η διάθεσή της είναι καλή... Πιστεύουμε ότι δεν θα αποδειχθεί ένοχη σε αυτήν την υπόθεση, αλλά από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα συμφωνήσει το δικαστήριο”, δήλωσε ο δικηγόρος της Νίκος Κόλλιας.

 
 Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί
 

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο