Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Κινδυνεύει η συμμετοχή Ελληνίδας καλλονής σε διεθνή διαγωνισμό!

Η Αργυρώ Γάτου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς μόλις καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια που αντιμετωπίζει!

Η Αργυρώ Γάτου είναι μία από τις υποψήφιες στα φετινά καλλιστεία. Μπορεί να μην έχει πάρει κάποιον από τους μεγάλους τίτλους του διαγωνισμού ομορφιάς αλλά θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο “Miss All Nations” που διεξάγεται στην περιοχή Nanjing, στην Κίνα. Το TLIFE επικοινώνησε με την 20χρονη καλλονή και μας μίλησε για την συμμετοχή της αλλά και για το μικρό εμπόδιο που την θέτει σε κίνδυνο!

Η Αργυρώ είναι μία από τις κοπέλες που διάλεξε ο κ.Πρεβελάκης γιατί πιστεύει στις δυνατότητές της και ότι θα εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στις 25 Οκτωβρίου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το μοντέλο θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στο χώρα διεξαγωγής του διεθνούς διαγωνισμού αλλά δεν πρόλαβε να ανανεώσει την βίζα της εγκαίρως. Την Τετάρτη που προσπάθησε να το κάνει, η πρεσβεία της Κίνας ήταν κλειστή καθώς η 6η Οκτωβρίου είναι ημέρα αργίας για την χώρα.

Ανάλογο πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει και η Άννα Πρέλεβιτς όταν έφευγε για Las Vegas για τον διαγωνισμό Miss Universe αλλά είχε ματαιωθεί η πτήση της. Τότε η Άννα κινδύνεψε με αποκλεισμό αλλά η Αργυρώ ελπίζει πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο στην περίπτωσή της.

Το πρόγραμμα της Αργυρώς θα μείνει πίσω συγκριτικά με τις άλλες κοπέλες αλλά η ίδια δήλωσε αισιόδοξη στο TLIFE τόσο για την άφιξή της όσο και για την πορεία της στο διαγωνισμό. “Πιστεύω πως θα τα πάω καλά, αν καταφέρω να πάω“, μας είπε χαρακτηριστικά. Την Δευτέρα θα πάει στην πρεσβεία της Κίνας καθώς έχει μπει σε λίστα αναμονής και θα περιμένει να φύγει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε