Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Κινηματογραφικά ζευγάρια που αγαπήσαμε μετά τις πλαστικές!

Δες πως είναι πολλά χρόνια μετά τα ζευγάρια που τα αγαπήσαμε μέσα από τις κινηματογραφικές τους επιτυχίες!

Η χημεία τους στην μεγάλη οθόνη τους καθιέρωσε στην συνείδηση του κοινού ως τα πιο όμορφα και δημοφιλή ζευγάρια. Σίγουρα στα νιάτα τους θαύμαζε ο ένας τον άλλον και ένιωθαν έλξη. Τι γίνεται όμως πολλά χρόνια μετά τις κινηματογραφικές τους επιτυχίες;

Οι αισθητικοί χειρούργοι Αmy Oliver και η Angelica Kavouni μιλώντας στην Daily Mail αποκαλύπτουν ποια από αυτά τα ζευγάρια έχουν παρέμβει στο πρόσωπό τους και ποια αφήνονται απλά στο πέρασμα του χρόνου.

Meg Ryan και Billy Crystal

Είχαν ψηφιστεί ως το καλύτερο κινηματογραφικό ζευγάρι όταν πρωταγωνίστησαν μαζί το 1989 στην τανία “When harry meet Sally”. Τι γίνεται όμως σήμερα με την 42χρονη Meg και τον 62χρονο Billy ;

H διάσημη ηθοποιός έχει κάνει κάτι με τα χείλη της για να δείχνουν πιο φουσκωμένα ενώ έχει πιθανότατα κάνει ανύψωση βλεφάρων αφού τα φρύδια της φαίνονται πιο πάνω. Το μετωπό της δεν έχει καθόλου ρυτίδες και τέλος έχει κάνει πλαστική στην μύτη της με αποτέλεσμα τα ρουθούνια της να είναι ασύμετρα. Ο παρτενέρ της από την άλλη αφήνεται να μεγαλώσει χωρίς επαμβάσεις και αφήνοντας να αποκαλύπτεται σιγά σιγά η πρώση των μαλλιών του!

John Travolta και Olivia Newton

O John ήταν το 1978 αυτός που ήθελε η Οlivia στην κινηματογραφική επιτυχία Grease! Σήμερα ισχύεο το ίδιο για τον 53χρονο και την 62χρονη ηθοποιό;

Ο ηθοποιός έχει σμιλεύσει τις γωνίες του προσώπου του και δεν έχει τις ρυτίδες που προκαλούνται από το γέλιο. Επίσης έχει κάνει κάτι με τα μαλλιά του για να είναι πιο πλούσια και πιθανότατα είναι εμφύτευση. Όσον αφορά την συμπρωταγωνίστριά του έχει γεμίσει υπερβολικά τα μαγουλά της πράγμα που την κάνει να χρησιμοποιεί με δυσκολιά το στόμα της. Σίγουρα έχει κάνει botox αφού το μετωπό της φαίνεται τραβηγμένο, όπως επίσης και τα βλεφαρά της.

Sean Cpnnery και Ursula Andress

To 1962 στην πρώτη εκδοχή του James Bond, η σέξι ηθοποιός σαγίνεψε τον Dr No με το μπικίνι της. Μπορεί να κάνει το ίδιο και με την σημερινή της εμφάνιση; 

Η 74χρονη ηθοποιός είναι εμφανώς διαφορετική! Τα συνεχόμενα λίφτινγκ προσώπου την έχουν μεταμορφώσει και εξαιτίας αυτού τα μαλλιά της έχουν αραιώσει αρκετά στο κούτελο. Παρόλο όμως που έχει κάνει αρκετή δουλειά με το προσωπό της έχει αφήσει τον λαιμό της και φανερώνει την πραγματική της ηλικία.

Ο 80χρονος Connery δεν κρύβει την ηλικία του μιας και μεγαλώνει και παραμένει γοητευτικός. Ωστόσο έχει περάσει κι αυτός από τον πλαστικό του καθώς τα φρύδια του έχουν ανασηκωθεί.

Roberd Redford και Barbara Streisand

Ήταν το τέλειο ζευγάρι στην ταινία του 1978 “The way we were”.Πώς είναι όμως σήμερα που εκείνη είναι 68 κι εκείνος 74;

Ο καταξιωμένος πρωταγωνιστής έχει κάνει ανύψωση βλεφάρων ενώ και τα φρύδια του φαίνονται πιο πάνω. Η πανέμορφη Barbra έχει κάνει botox όπως φαίνεται από το αψεγάδιαστο μετωπό της και πιθανότατα επέλεξε κάποια θεραπεία με λέιζερ για να διατηρήσει το δέρμα της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε