Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Kirstie Alley: “Έχασα 25 κιλά”!

Μετά από πολλές αλλαγές στο βάρος της, η γνωστή ηθοποιός κατάφερε να σταθεροποιήσει τα κιλά της και νιώθει πλέον καλά με τον εαυτό της!

Ύστερα από πολλές διακυμάνσεις στο βάρος της, η γνωστή ηθοποιός Kirstie Alley, που είχε πρωταγωνιστήσει με τον John Travolta στο “Κοίτα ποιός μιλάει”, τελικά σταθεροποίησε την κατάστασή της.
 

Η ίδια έχασε 25 κιλά και περιμένει να χάσει μερικά ακόμη για να φτάσει στο ιδανικό βάρος. Τον τελευταίο καιρό, βέβαια, η γνωστή ηθοποιός έχανε και έπαιρνει πολύ βάρος σε μικρά διαστήματα, γεγονός που την έκανε να μην δείχνει και τόσο υγιής. Σε συβνέντευξή της, μάλιστα, η Kirstie Alley παραδέχτηκε ότι είχε παχύνει πολύ και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθει για να επανέλθει στο κανονικό της βάρος.
 

 
“Το 2008, παρόλο που έβλεπα ότι παχαίνω κορόιδευα τον εαυτό μου λέγοντας ότι είμαι μια χαρά και πως τα ρούχα μου είναι εντάξει επάνω μου. Και κανένας δεμν βρέθηκε να μου πει ότι έχω παχύνει”, αναφέρει κανονικά.

 
Σήμερα όμως, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται πως βρήκε στο σωστό δρόμο, καθώς δεν επιδιώκει να χάσει από τη μια μέρα στην άλλη το περιττό βάρος, αλλά προσπαθεί σταδιακά. “Έχω χάσει 25 κιλά και θέλω να χάσω μερικά ακόμη, Νιώθω πάντως πολύ καλά με τον εαυτό μου”, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά.


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε