Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κλείνουν 11 χρόνια σχέσης!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Από τα λίγα ζευγάρια που έχουν καταφέρει να συνδυάσουν την επαγγελματική καταξίωση με μία ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Εδώ και 11 χρόνια είναι μαζί κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά την Μελίνα και τον Γιώργο.

Μετά από τόσα χρόνια που είναι μαζί τα συναισθήματά τους δεν έχουν αλλάξει.”Νιώθουμε ακριβώς την ίδια έλξη. Ο Ντέμης, ύστερα από 11 χρόνια, είναι το ίδιο ορθολογιστής, πεισματάρης, τελειομανής,, απόλυτα ηθικός και αφοσιωμένος στους εκάστοτε στόχους του”, δηλώνει η τραγουδίστρια στο περιοδικό “Hello”. 

H σχέση τους έκανε να προσαρμοστούν ο ένας στην προσωπικότητα του άλλου: “Ο Ντέμης, εξαιτίας μου, έγινε πιο εξωστρεφής και επικοινωνιακός. Εγώ, από την άλλη, έμαθα να είμαι λιγότερο ενθουσιώδης και παρορμητική, προς οφελός μου φυσικά”, υποστηρίζει η Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι γιόρτασε στις 18 Απριλίου την επέτειό του μαζί με λιγοστούς φίλους στο σπίτι τους. Η πρεπιέρα της pop σταρ , δύο μέρες πριν άλλωστε, δεν τους άφηνε και πολλά περιθώρια για ξενύχτια. Παρόλα αυτά την Παρασκευή 22 Απριλίου έκαναν βραδυνή έξοδο σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, με λιγοστούς εκλεκτούς φίλους τους. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε