Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κλέλια Ρένεση, Manu Chao και το “καυτό” videoclip

Κλέλια Ρένεση, Manu Chao και το “καυτό” videoclip

Κλέλια Ρένεση και Manu Chao. Ένα ζευγάρι που έχει συζητηθεί πολύ. Τώρα, η Κλέλια βάζει φωτιά με μία καυτή εμφάνιση στο νέο βίντεο κλιπ.

Η Κλέλια Ρένεση είναι πάνω από δυο χρόνια ζευγάρι με τον Γάλλο τραγουδιστή Manu Chao. Ο έρωτάς του καλά κρατεί! Το διάσημο ζευγάρι είναι ευτυχισμένο μαζί, και αυτή τη φορά έρχεται να μας… ταράξει με ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό videoclip.

Η Κλέλια Ρένεση και ο Manu Chao δεν είναι μόνο ζευγάρι, αλλά και συνεργάτες. Η Κλέλια, όχι μόνο πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του Γάλλου τραγουδιστή, αλλά τραγουδάει μαζί του! Κι όταν λέμε πρωταγωνιστεί, εννοούμε… ολόγυμνη. Η Κλέλια σίγουρα έχει επηρρεάσει το Γάλλο καλλιτέχνη, αφού ο τίτλος του τραγουδιού έχει την ελληνική λέξη “Τίποτα”.

Δείτε στο tlife.gr την ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφάνιση της Κλέλιας.

Η σχέση του Manu Chao και της Κλέλιας Ρένεση, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015. Η Ελληνίδα ηθοποιός και ο Γάλλος τραγουδιστής, θέλησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός σπάνια τους έχει απαθανατίσει μαζί. Πέρυσι τον Ιανουάριο όμως, ο φωτογραφικός φακός είχε πιάσει την Κλέλια Ρένεση και τον Manu Chao στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου αντάλλασσαν καυτά φιλιά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε