Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Κοιλίτσες έξω! Η μόδα της νέας σεζόν μας θέλει αποκαλυπτικές και σέξι…

Mία τάση που φέρνει εικόνες από το παρελθόν και θέλει να βγάλουμε την κοιλιά μας έξω… Πως να την φορέσεις και τι να προσέξεις!

Αναλύοντας τις τάσεις της μόδας για τη φετινή Άνοιξη και το ερχόμενο Καλοκαίρι είδαμε πως τα χρώματα γλυκαίνουν και τα prints ανθίζουν στην ντουλάπα μας. Αυτό που πρέπει επίσης να σημειώσεις στη μνήμη σου είναι πως φέτος η μόδα κάνει flash back στο παρελθόν και φέρνει μαζί της τα καλύτερα των προηγούμενων δεκαετιών. Ένα από τα αυτά είναι και τα κοντά μπλουζάκια που αφήνουν την κοιλιά μας εκτεθιμένη σε κοινή θέα. Είναι μία τάση που έχεις δει σίγουρα σε ταινίες κι αν έχεις γεννηθεί την εποχή που έπαιζε το Beverly Hills 90210 θυμάσαι ακόμη τις πρωταγωνίστριες να συνδυάζουν τα ψηλόμεσα τζιν τους με belly bearing τοπ.

Aυτή τη νοσταλγική (ίσως) διάθεση προς τα κοντά τοπ φαίνεται να είχαν οι οίκοι μόδας οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να αφήσουν ένα μικρό κομμάτι της κοιλιάς έξω είτε με κοντά τοπ είτε με φορέματα με τρύπες. Θα δεις όμως και όλη την περιοχή γυμνή αποκαλύπτοντας τους κοιλιακούς σου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε