Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κοκκίνου – Μπόγρης: Ο έρωτάς τους και οι ρομαντικές διακοπές στο εξωτερικό!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE το γνωστό ζευγάρι θα κάνει ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό ταξίδι…

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του περνούν η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης που χαίρονται τον έρωτά τους. Οι δυο τους περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE ετοιμάζονται για διακοπές.

 

Το ζευγάρι, αφού πέρασε κάποιες ημέρες του καλοκαιριού με τους φίλους και τις οικογένειές τους, ετοιμάζεται να κάνουν ένα ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια καλοκαιρινή εξόρμηση σε ένα μαγικό προορισμό, όπου θα μπορέσουν να περάσουν λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και να χαρούν τον έρωτά τους μακρία από τα αδιάκριτα βλέμματα.

 

Η είδηση γι’ αυτό το ταξιδάκι έρχεται να δώσει μια οριστική απάντηση σε δημοσιεύματα που ήθελαν τους δυο τους να χωρίζουν. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της είναι πολύ ευτυχισμένοι και ανυπομονούν να φύγουν για το μυστικό προορισμό τους o oποίος έρχεται πολύ… σύντομα. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως οι φήμες που τους ήθελαν να είναι χώρια κυκλοφόρησαν, λίγο πριν τη δικαστική διαμάχη που είχε η Έλλη με τον πρώην σύζυγό της, για τις διακοπές που θα περνούσε εκείνος με τον γιο τους Αλέξανδρο.

 

Το δικαστήριο είχε αποφασίσει ο μικρός Αλέξανδρος να κάνει διακοπές με τον πατέρα του από πρώτη έως 20 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έλλη ήθελε ο Παναγιώτης Βασιλειάδης να έχει τον μικρό μια εβδομάδα τον Ιούλιο και μια τον Αύγουστο και γι’ αυτό τον λόγο έκανε ασφαλιστικά μέτρα για την αναίρεση της περσινής δικαστικής απόφασης.

 

Έτσι, το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στις δικαστικές αίθουσες της Ευελπίδων και με την παρουσία ενός μάρτυρα από κάθε πλευρά, το δικαστήριο επανεξέτασε το αίτημα της τραγουδίστριας, αλλά τελικά επικύρωσε την περσινή του απόφαση.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο Γιώργος και η Έλλη ήθελαν να αποφορτιστεί το κλίμα λίγο πριν το δικαστήριο και γι’ αυτό δεν είχαν βγει απευθείας να διαψεύσουν τα περί χωρισμού τους.

 

Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι δυο τους έχουν κάνει χωριστά διακοπές. Η Έλλη Κοκκίνου, μετά το τέλος των εμφανίσεών της με τον Βασίλη Καρρά και τις συναυλίες της στην επαρχία, πήρε τον γιο τους και πήγαν μαζί για τα μπανάκια τους. Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν πολύ χαρούμενη και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.

 

 

Όσο για τον Γιώργο Μπόγρη; Ο νεαρός μπασκετμπολίστας αφού πήγε την περασμένη εβδομάδα λίγες μέρες στο Πήλιο και και συγκεκριμένα στον Άη Γιάννη, για να δει την οικογένειά του, έφυγε με τους φίλους του για Σέριφο.

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε