Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κοκκίνου-Παπαλουκάς: Μαζί στις Σπέτσες!

Οι δύσκολες μέρες-μετά το οριστικό τέλος- στον γάμο της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν.

Στις Σπέτσες με τη μητέρα της και το γιο της πέρασε τις μέρες του Πάσχα, η Έλλη Κοκκίνου. Εκεί γνώρισε τον παίχτη του μπάσκετ, Θοδωρή Παπαλουκά και η παρέα τους έδεσε απίστευτα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, σύμφωνα με την Espresso ήταν πολύ ευδιάθετη.

Παρέα με φίλους, η Έλλη Κοκκίνου αμέσως μετά την Ανάσταση το “έκαψε” στο Εμπατή, στις Σπέτσες, που έκανε πρεμιέρα. Πρώτο τραπέζι πίστα για τον Θοδωρή Παπαλουκά και η δημοφιλής τραγουδίστρια έδειχνε να μην την απασχολεί το παραμικρό.

Γελούσε, τραγουδούσε και απολάμβανε την παρέα του Θοδωρή αλλά και των υπολοίπων που βρίσκονταν στο τραπέζι.
Σε καμία περίπτωση όμως τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο παίχτης του Ολυμπιακού, δεν επέτρεψαν σε φωτογράφο, να απαθανατίσει αυτές τις γιορτινές στιγμές.

Αφού βεβαιώθηκαν, ότι δεν υπήρχε φωτογράφος και τηλεοπτικό συνεργείο, κάθισαν μαζί στο μαγαζί λίγο μετά τις 2.00. Βρίσκονταν ο ένας απέναντι από τον άλλον και έκαναν πλάκα μεταξύ τους. Έφυγαν χωριστά δύο ώρες μετά από ένα ξέφρενο γλέντι και όσοι ήταν γύρω τους κατάλαβαν ότι η Έλλη προσπαθεί, να γυρίσει σελίδα στη ζωή της διασκεδάζοντας  και κάνοντας νέες γνωριμίες.

Χαμογελούσε και ένιωθε καλά. Το τελευταίο διάστημα η καθημερινότητα για εκείνη ήταν πολύ δύσκολη, ειδικά από τη μέρα που δημοσιοποιήθηκε η είδηση ότι χωρίζει από τον γνωστό επιχειρηματία.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε