Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κοκκίνου-Βασιλειάδης ξανά μαζί!

Ο μικρός τους γιος ένωσε και πάλι την τραγουδίστρια με τον επιχειρηματία.

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγίωτης Βασιλειάδης εξέπληξαν την showbiz όταν αποφάσισαν να χωρίσουν. Λίγους μήνες μετά, για χάρη του μικρού Αλέξανδρου το ζευγάρι έρχεται και πάλι κοντά.

Η Έλλη οργάνωσε party στο νέο σπίτι της στη Βούλα την Δευτέρα που ο γιος της έκλεινε δύο χρόνια. Δεν θα μπορέσει βέβαια από την γιορτή αυτή να λείπει ο μπαμπάς του. “Κάναμε ένα μικρό οικογενειακό party. Ήρθαν οι φίλοι του Αλέξανδρου και οι πιο στενοί μας φίλοι”, δήλωσε η τραγουδίστρια στην εφημερίδα Espresso. “Φυσικά και ήταν εδώ ο μπαμπάς του”, συμπλήρωσε.

Οι πρώτες στιγμές της συνάντησης της Έλλης Κοκκίνου και του Παναγιώτη Βασιλειάδη ήταν στιγμές αμηχανίας. Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου δεν είχαν καμία επικοινωνία, ωστόσο φρόντισαν και οι δύο για χάρη του παιδιού τους να μην αφήσουν να φανεί κανένα αρνητικό συναίσθημα. Άλλωστε έχουν ήδη αποφασίσει ότι το διιαζύγιο θα βγει με κοινή συναίνεση.

Η Έλλη είχε οργανώσει κάθε λεπτομέρεια στο party για να διασκεδάσει ο γιος της και οι φίλοι του, ακόμα και η τούρτα είχε γίνει παραγγελία για να έχει επάνω το σχέδιο του “Μπομπ ο μάστορας”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε