Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κορινθίου – Αϊβάζης: Απαντούν στο TLIFE για τις φήμες χωρισμού και για τα σχέδια τους!

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου μίλησαν στο TLIFE για τα επαγγελματικά τους σχέδια, τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν αλλά και για την κορούλα τους Ισμήνη.

Αρκετά δημοσιεύματα θέλουν τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη που παντρεύτηκαν το καλοκαίρι, να χωρίζουν.  Οι ίδιοι απαντάνε για την καθημερινότητά τους, τα επαγγελματικά τους σχέδια αλλά και για τις φήμες στο TLIFE.

Την Μαρία Κορινθίου την πετύχαμε στο σπίτι μαζί με την Ισμήνη, σε πολύ καλή διάθεση. Για αρχή μας μίλησε για το νέο της σχέδιο που έχει να κάνει με… τα παπούτσια που θα σχεδιάζει η ίδια!

“Ήταν μια ιδέα δική μου. Προϋπήρχε μια συνεργασία με την εταιρεία σε άλλο επίπεδο. Τους είπα την ιδέα μου, τους άρεσε και αν όλα πάνε καλά σε λίγες μέρες πέφτουν και οι υπογραφές. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα παίρνω εγώ μολύβι και χαρτί για να το σχεδιάζω αλλά η ιδέα θα ‘ναι δική μου. Δηλαδή αν θα είναι γόβα στιλέτο, πλατφόρμα, δέρμα, σατέν και τι χρώμα θα εξαρτάται από εμένα! Ο δειγματισμός θα περνάει από εμένα. Απλά δεν θα το αποτυπώνω εγώ στο χαρτί. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν ιδέα.”

Τον τελευταίο καιρό την είδαμε στο Burlesce.  Κάποιες συζητήσεις έχει κάνει για θέατρο και για τηλεόραση αλλά ακόμη όλα είναι πολύ ρευστά.

Από τότε που παντρεύτηκαν, ο Γιάννης έχει χρειαστεί να λείψει κάποιες φορές εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Την έχει δυσκολέψει αυτό; “Σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο να αφήνει κανείς το σπίτι του αλλά αφού πρόκειται για δουλειά… Εντάξει δεν λείπει και συνέχεια! Είναι κάτι όμως που ευχαριστεί και τον ίδιο αφού έχει να κάνει με τη δουλειά του.”

Η ζωή τους μετά τον γάμο πώς είναι; Στην ουσία δεν αλλάζει η ζωή σου με τον γάμο. Αλλάζει με τον ερχομό ενός παιδιού. Εκεί αλλάζουν όλα. Μαθαίνεις να λειτουργείς αλλιώς. Την αλλάγη δεν την φέρνει ένα χαρτί από την εκκλησία.

Μπορεί να φέρει γκρίνια στο ζευγάρι ένα παιδί; Σίγουρα… Επειδή αλλάζουν όλα και λειτουργείς διαφορετικά σαν μονάδα αλλά και σαν ζευγάρι… Αλλάζει όλη η ψυχοσύνθεσή σου. Υπάρχει τεράστια αλλαγή και κάποιες φορές ίσως να αγχώνεσαι από το άγνωστο. Λογικό είναι ένα παιδί να φέρνει εντάσεις!

Η οικονομική κρίση την αγχώνει για το μέλλον της Ισμήνης; “Αγχώνομαι λίγο αλλά είναι πολύ μικρή ακόμη. Μέχρι να μεγαλώσει ίσως έχουν αλλάξει τα πράγματα…”

Οι απαντήσεις για τον χωρισμό στο TLIFE!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε