Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κορίτσια, ο Μπάρκουλης…”

Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε όσο κανείς από το γυναικέιο δύλλο ετοιμάζει ένα βιβλίο για τη ζωή του.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ετοιμάζει, με την βοήθεια της πολύ στενής συναδέλφου του Δέσποινας Σωτηροπούλου, ένα βιβλίο στο οποίο θα αναφέρει άγνωστες πτυχές της ζωής του. Τον τίτλο του βιβλίου, ”Κορίτσια, ο Μπάρκουλης… και άλλα δεινά”, τον επέλεξε, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο ίδιος ο ηθοποιός. Ο λόγος είναι γιατί πιστεύει ότι η εξωτερική του εμφάνιση τον έκανε περισσότερο δημοφιλή αλλά ταυτόχρονα του έκανε και κακό.

”Δεν είναι λίγοι εκείνοι και ειδικά οι γυναίκες που στέκονταν μόνο σε αυτό που έβλεπαν και δεν γνώρισαν ποτέ το μεγαλείο του ως ανθρώπου και τη σπουδαιότητά του ως ηθοποιού” δήλωσε η σύζυγος του, μαρία Μπάρκουλη. Το βιβλίο θα αναφέρει και τις σχέσεις του ηθοποιού, χωρίς να προσβάλει καμία από τις γυναίκες που υπήρξαν δίπλα του. Παρόλο που η μαναδική γυναίκα που τον αγάπησε πραγματικά είναι η τωρινή σύντροφός του η οποία του χάρισε κι ένα γιο.

“Νικόλα μου, αυτό το βιβλίο το αφιερώνω σε σένα. Είναι η διαθήκη μου, μια και δεν έχει μείνει τίποτα άλλο πια…”, είναι η εισαγωγή του βιβλίου το οποίο θα είναι αφιερωμένο στο παιδί του. Όσοι τον βοήθησαν αλλά και αυτοί που τον ξέχασαν θα είναι επίσης, ανάμεσα στις σελίδες του βιβλίου. Οι ανθρώποι που τον βοηθούν μέχρι και σήμερα και στους οποίους θέλει να πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ”, είναι η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Τρύφωνας Παπουτσής.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε