Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κορομηλά – Μενεγάκη: Η συνάντηση της χρονιάς!

Η Ρούλα εμφανίστηκε στον “Καφέ με την Ελένη” διαψεύδοντας για άλλη μία φορά τις φήμες που τις θέλουν σε κόντρα!

Είναι και οι δύο όμορφες, επιτυχημένες και με μεγάλη ιστορία στο τηλεοπτικό τοπίο. Πολλοί τις θέλουν να είναι εδώ και πολλά χρόνια σε  “πόλεμο” παρόλο που και οι δύο σε κάθε ευκαιρία το διαψεύδουν.

Μάλιστα, η Ρούλα ενίσχυσε την άποψη ότι οι φήμες αυτές είναι ανυπόστατες πηγαίνοντας ως καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Σε ερώτηση για το αν πρόκειται να πάει η Ρούλα στην εκπομπή της Ελένης, η παρουσιάστρια απάντησε: “Βεβαίως! Έχω ανοιχτή πρόσκληση”.

Για το κάλεσμα της προς τη Ρούλα, η Ελένη ανέφερε: “Υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση και είναι θέμα της Ρούλας πότε θα θέλει. Δεν το έχω κάνει με κανέναν καλεσμένο να τον φέρω κάπου. Ο καθένας έχει τη στιγμή του που νοιώθει καλά. Κι εμένα δεν μπορεί κανείς να με βουτήξει με το ζόρι και να πάω καλεσμένη. Ο καθένας έχει τον καιρό του, τη στιγμή του, την ώρα που αισθάνεται καλά και πάει κάπου”.

Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και οι δύο γυναίκες βρέθηκαν μαζί στον “Καφέ με την Ελένη”! Στην τελευταία εκπομπή του “Καφέ” έκανε δηλώσεις η Ρούλα θέλοντας να δώσει ένα οριστικό τέλος στις φήμες που τις ήθελαν  να βρίσκονται σε κόντρα.

Πολύ χαλαρή, ήρεμη και σχεδόν αμακιγιάριστη, η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για το Greek Idol που αν και τελείωσε η ίδια αποκάλυψε: “Δεν κοίταξα καθόλου τα νούμερα. Εμπιστεύομαι απόλυτα όλους τους συνεργάτες μου”.

Για τη σχέση της με τις άλλες εκπομπές του Alpha απάντησε: “Συνεργαζόμαστε άψογα και έχουμε φιλική σχέση. Αυτό μας βοηθά πολύ”.

Φέτος, θα κάνει πολύ λίγες διακοπές, ενώ δηλώνει προσγειωμένη στην πραγματικότητα. Αυτό που την ενδιαφέρει άλλωστε είναι “το τώρα”.

Η Ελένη για τη συνέντευξη της Ρούλας: “Πολύ άνετη, πολύ γλυκιά και σε πολύ καλή φάση τη βλέπω”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε