Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κοσμική κυρία έκανε μαύρη στο ξύλο την ερωμένη του άντρα της όταν τους έκανε τσακωτούς!

Χαμός έγινε στην Κύπρο όταν μια κύπρια κοσμική κυρία έπιασε στα πράσα τον γνωστό άντρα της με μια άλλη γυναίκα. Μάλιστα φέρετε να πλάκωσε στο ξύλο με σκουπόξυλο την ερωμένη και να της έσκισε τα ρούχα.
Σε αστυνομικό σταθμό της Λευκωσίας στην Κύπρο, κατέληξε μια γνωστή κοσμική οικογένεια της πόλης.
Πέτρα του σκανδάλου ήταν μια ξανθιά νεαρή κοπέλα που ζούσε στιγμές πάθους με γνωστό διευθυντικό στέλεχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου γνωστής τράπεζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του showbiz.com.cy γνωστή κοσμική κυρία της Λευκωσίας, ανακάλυψε ότι ο άντρας της διατηρούσε σχέση με άλλη κοπέλα, με αποτέλεσμα να εντοπίσει την ερωτική τους φωλιά και φυσικά να κάνει σκηνή!

Η αγανακτισμένη και δυστυχώς απατημένη γυναίκα μπήκε στο διαμέρισμα σαν μαινόμενος ταύρος κρατώντας σκουπόξυλο και πραγματικά έκανε μαύρη στο ξύλο την ερωμένη του άντρα της!!!

Στην συνέχεια, πήγε στο υπνοδωμάτιο, έσκισε όλα τα ρούχα της κοπέλας, από τουαλέτες μέχρι και εσώρουχα, έσπασε ότι βρήκε μπροστά της και ακολούθως αποχώρησε «κυρία»! Η ερωμένη δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία και βρέθηκαν όλοι μαζί στο τμήμα…

 

 
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε