Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κουτσοσταμάτη-Εμαννουηλίδης: Γάμος μέσα στο καλοκαίρι

Η όμορφη τηλεοπτική ψυχολόγος και ο αγαπημένος της είναι μαζί ένα χρόνο και σχεδιάζουν τον γάμο τους.

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Εμμανουηλίδης ζουν τους τελευταίους μήνες κάτω από την ίδια στέγη στο σπίτι του Δημήτρη στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Πράγμα που δείχνει πόσο σοβαρός είναι ο δεσμός τους που μετρά περίπου ένα χρόνο.

Παρόλο που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της όμορφης ψυχολόγου την αναγκάζουν να ταξιδεύει συχνά στην Αθήνα, ωστόσο στον ελεύθερο χρόνο τους είναι αχώριστοι.

“Ο Δημήτρης πάντα τη συνοδεύει στο αεροδρόμιο Μακεδονία νωρίς το πρωί. Εκείνος την παίρνει και το βράδυ που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και φεύγουν από το αεροδρόμιο κρατώντας ο ένας τον άλλο αγκαλιά”, δήλωνει στο περιοδικό Οκ άνθρωπος που συναντά το ζευγάρι κάθε εβδομάδα.

Το ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στη σχέση του αν και τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν επάνω στην Σάντυ λόγω του προηγούμενου δεσμού της με τον Αντώνη Κανάκη. Σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό κύκλο τους, δεν αποκλείεται ο γάμος να γίνει μέσα στο φετινό καλοκαίρι αν και οι ίδιοι δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα επίσημα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε