Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κριθαριώτης – Καγιά: Όλα έτοιμα για τον γάμο!

Έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, η Βίκυ Καγιά και ο αγαπημένος της Νίκος Κριθαριώτης είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, η Βίκυ Καγιά και ο αγαπημένος της Νίκος Κριθαριώτης είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή. Την Κυριακή στις 10-10-2010, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η ημερομηνία του γάμου τους δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς ο αριθμός 10 είναι ο τυχερός της Βίκυς.

Ο γάμος τους θα γίνει στο Λαγονήσι την Κυριακή στις 19:00 το απόγευμα στην έπαυλη του Νίκου Τσάκου και της Σήλιας Κριθαριώτη. Το ζευγάρι προτίμησε το μυστήριο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών μακριά από κάμερες και παπαράτσι. Θέλουν να κρατήσουν αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γάμος τους θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τα 62 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους  κουμπάρους στο γάμο τους θα είναι ο πεθερός της Σήλιας Κριθαριώτη που αγαπάει ιδιαίτερα το ζευγάρι. Το νυφικό θα είναι πολύ απλό και θα παραπέμπει σε φόρεμα. Θα είναι σε στενή γραμμή και λευκό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Τα μαλλιά της θα τα επιμεληθεί ο γνωστός κομμωτής Στέφανος Βασιλάκης και το μακιγιάζ της ο make up artist Αλέξανδρος Ρίγλης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε