Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κρητικιά επιχειρηματίας χτίζει το μουσείο της Σπιναλόγκα!

Κρητικιά επιχειρηματίας χτίζει το μουσείο της Σπιναλόγκα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 29.05.2011 | 21:26

tlife

Η Τζίνα Ξανθάκη έκανε το όνειρό της πραγματικότητα...

Το μουσείο της Σπιναλόγκα χτίζει στην Κρήτη μια επιχειρηματίας! Η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου της Victoria Hislop “Το Νησί” στάθηκε η αφορμή για την Τζίνα Ξανθάκη να πραγματοποιήσει το όνειρό της.
 
Σύμφωνα με την “Espresso”, πριν από μερικές ημέρες η διευθύνουσα σύμβουλος του διεθνώς βραβευμένου συγκροτήματος “Elounda Island View Villas” έκανε τα πρώτα βήματα ιδρύοντας στον δήμο του Αγίου Νικολάου τον πολιτιστικό σύλλογο “Καλυδών”, ενώ έχει ήδη ετοιμάσει με τη βοήθεια πολύτιμων συνεργατών της την προμελέτη της μακέτας για το μουσείο του νησιού που μάγεψε το κοινό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
 
Γέννημα θρέμμα Κρητικιά, με καταγωγή από το παραθαλάσσιο χωριό Πλάκα η κ. Ξανθάκη θέλησε να προσφέρει στον τόπο της οτιδήποτε περνά από το χέρι της για την ανάπτυξη και την προβολή του. “Ζούμε σε μια διεθνώς δύσκολη συγκυρία και ιδιαίτερα ο τόπος μας βιώνει το τελευταίο διάστημα λόγω της οικονομικής κρίσης μια κατάσταση έντονης ανησυχίας, ανασφάλειας και αβεβαιότητας. Σε αυτό το γκρίζο τοπίο η σύσταση και λειτουργία του συλλόγου “Καλυδών” αποτελεί μια κίνηση αντίστασης και προοπτικής για ένα καλύτερο μέλλον”, ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά.

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο