Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Λ. Γιαγκούση: Η σέξι φωτογράφιση και όσα λέει στο TLIFE για το comeback, την οικογένεια που έχει φτιάξει και την κρίση!

Λ. Γιαγκούση: Η σέξι φωτογράφιση και όσα λέει στο TLIFE για το comeback, την οικογένεια που έχει φτιάξει και την κρίση!

Επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Το πρώτο πράγμα που θέλαμε να μάθουμε όταν ακούσαμε το νέο τραγούδι της Λίτσας Γιαγκούση ήταν που έχει χαθεί όλο αυτό το διάστημα! Η απάντηση βέβαια που μας έδωσε η τραγουδίστρια είναι ότι ήταν πάντα εδώ… Η μεγάλη αποχή της από την δισκογραφία ήταν κάτι που συνήθιζε να κάνει και στον παρελθόν ωστόσο ποτέ δεν σταμάτησε να ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. Αυτή τη φορά όμως κάνει δυναμικό comeback στην δισκογραφία με ένα τραγούδι που πιστεύει πολύ και μία φωτογράφιση πολύ σέξι! Η Λίτσα μίλησε στο TLIFE για την «επιστροφή», την οικογένεια που έχει δημιουργήσει αλλά και την κρίση στη ζωή της.

Το πρώτο πράγμα που θέλω να ρωτήσω, όπως φαντάζομαι και ο περισσότερος κόσμος είναι το «πού χάθηκες;»

Γενικά, ήμουν πάντα λιγάκι και μπροστά και πίσω. Έκανα μεγάλα διαλλείματα, αν θέλεις. Δεν διαδεχόταν δηλαδή ο ένας δίσκος τον άλλον. Δεν είχα αποχή το πολύ ένα χρόνο και μετά έβγαζα τον επόμενο. Και στο παρελθόν έχω κάνει και τρία χρόνια να κάνω κάποιο δίσκο.

Αυτή τη φορά ήταν απλά πιο μεγάλη η αποχή;

Ήθελα να κάνω κάτι που να με εκφράζει απόλυτα και να μου αρέσει πολύ με το πρώτο άκουσμα. Έψαχνα ένα κομμάτι να μου αρέσει και να θέλω να το τραγουδήσω

Δηλαδή όλο αυτό το διάστημα δεν είχατε σταματήσει το τραγούδι;

Όχι. Υπάρχει και μια άλλη ενασχόληση με έναν χώρο που έχω στον Πειραιά, ένα κρητικό εστιατόριο, δουλεύω όμως κανονικά. Απλά έχουν αλλάξει και τα πράγματα.

Μάθε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE και δες φωτογραφίες

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε