Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Λ. Κατσέλη – Α. Αρσένη: Η κόρη πραγματοποίησε το όνειρό της μητέρας!

Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, μιλάει μαζί με την κόρη της για τα όνειρά τους και τις ζωές τους.

Η Λούκα Κατσέλη, υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, έχει μία κόρη, την Αμαλία Αρσένη η οποία σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Smith της Μασαχουσέτης θέατρο και κινηματογράφο. Στόχος της είναι να γίνει μία μεγάλη ηθοποιός. Κάτι που ήθελε και η μητέρα της όταν ήταν μικρή αλλά τελικά είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα μέσα από την ζωή της κόρης της.

”Η κόρη μου ακολούθησε το όνειρό μου. Δεν έγινα εγώ ηθοποιός… έγινε η κόρη μου”, δηλώνει η υπουργός η οποία είχε σπουδάσει κι εκείνη θέατρο. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Reallife την ρώτησαν για την υποκριτική που υπάρχει στη Βουλή. Τότε η κυρία Κατσέλη απάντησε: ” Νομίζω ότι ο άνθρωπος μπορεί να είναι καλός ή κακός ηθοποιός σε όλα τα επαγγέλματα. Στη Βουλή υπάρχουν κακοί ηθοποιοί όταν δεν κάνουν αυτό που πιστεύουν αλλά για διαφορετικούς λόγους. Υπάρχουν πολιτικοί πεποιθήσεων και πολιτικοί εξουσίας. Για μένα ο πολιτικός, όπως και ο ηθοποιός, πρέπει να ποιεί ήθη”.

Η κόρη της, Αμαλία Αρσένη δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική. ”Έχω απογοητευτεί, διότι βλέπω ότι δεν σε αφήνουν να κάνεις τη δουλειά σου ακόμη και αυτοί που υποτίθεται ότι είναι μαζί σου”, λέει χαρακτηριστικά. Μικρή είχε άσχημα βιώματα γιατί οι συμμαθητές της, της χρέωναν την πολιτική του πατέρα της, Γεράσιμου Αρσένη.

”Ξέρετε τι σημάινει να πηγαίνω στην Γ’ δημοτικού, να γυρίζω από το σχολείο, να ανοίγω την τηλεόραση και να βλέπω να καίνε το ομοίωμα του πατέρα μου; Ή να βγαίνω έξω με τους φίλους μου και να ακούω το σύνθημα: Αρσένη δεν κανεις ούτε για τσοπάνης”;

Η άποψή της είναι: ”Δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ίδιοι, Αλλά μάλλον τους βολεύει να πιστεύουν ότι όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι. Δεν βλέπουν ότι ο άλλος προσπαθεί το χειρότερο να το πάει στο κακό αν όχι στο καλό”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε