Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Λ. Λαζάρου: “Η πρώτη γυναίκα μου βάφτισε την κόρη που έκανα με την δεύτερη”!

Ο κριτής απο το “Master Chef” μίλησε για τη μαγειρική, το εστιατόριό του, τα παιδικά του χρόνια και τους δυο γάμους του.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από το “Master Chef” και ξεχώρισε για το μεράκι και την αγάπη του στη μαγειρική. Ο λόγος για τον Λευτέρη Λαζάρου, που δίνει καθημερινά όλο του το “είναι” στο εστιατόριο Βαρούλκο.
 
Μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής, από το οποίο έχει μόνον καλά να θυμάται, έχει αφιερωθεί εξολοκλήρου στο εστιατόριό του και δήλωσε ότι η μαγειρική δεν συνεπάγεται απαραίτητα και μεγάλες χρηματικές απολαβές.
 
Παράλληλα, ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για την οικογένειά του και τους δυο γάμους του. Από τον πρώτο απέκτησε έναν γιο, ενώ από τον δεύτερο, με την τωρινή του σύζυγο, έχει δύο κόρες, ηλικίας 20 και 17 ετών αντίστοιχα. Πώς είναι όμως οι σχέσεις του με την πρώτη του γυναίκα;
 
“Οι καλύτερες. Μπορεί να μην πέτυχε ο πρώτος μου γάμος, όμως έχω ένα εκπληκτικό διαζύγιο. Σκέψου μόνο ότι η πρώην γυναίκα μου έχει βαφτίσει την κόρη μου Ηλέκτρα. Ισορροπήσαμε πολύ ωραία τα πράγματα. Μπορεί ο γάμος μας να μην “τράβηξε”, για διάφορους λόγους, όμως μείναμε φίλοι. Μεγαλώσαμε τον γιο μας εξαιρετικά. Όταν χωρίζεις από έναν άνθρωπο ύστερα από οκτώ χρόνια, μπορεί να χαθεί το ερωτικό στοιχείο, δεν βγαίνει όμως από την καρδιά σου”, υπογράμμισε.
 
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε