Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Λ. Λιβιεράτος: “Με την Εύη φθάνουμε στα άκρα!”

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με την συζυγό του Εύη Αδάμ και το επεισόδιο που έγινε πριν λίγο καιρό μεταξύ τους…

Μόλις ενάμιση μήνα μετά το πολυσυζητημένο επεισόδιο ανάμεσα στον τραγουδιστή και τη συζυγό του, εκείνος μίλησε για τη σχέση τους και τις αποφάσεις που έχουν πάρει.

Μιλώντας, αρχικά για την Εύη Αδάμ και όλα όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τις διαφωνίες τους, ο Λάμπης Λιβιεράτος απάντησε το εξής: “Δεν ξέρω για ποιο λόγο θα πρέπει να δίνω κάθε τόσο αναφορά για τη φάση της σχέσης μας. Κάποια πράγματα ακούγονται εδώ και χρόνια και κάποια πράγματα φαίνονται. Ο καθένας έχει την ελευθερία να βγάζει τα συμπεράσματά του”. Ενώ, πρόσθεσε το εξής: “Αγαπάω την οικογένειά μου και θα κάνω το καλύτερο δυνατό γιʼ αυτή”.

 
Ακόμη, ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο περιοδικό “People”, ότι με την γυναίκα του φθάνουν στα άκρα. “Έτσι είμαστε με την Εύη, φτάνουμε στα άκρα. Αλλά ποτέ πέρα από αυτά. Η ένταση είναι ένταση και κάποιος πρέπει πάντα να κάνει πίσω προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όταν βλέπω ότι δεν το κάνει ο άλλος, το κάνω εγώ”, σημείωσε.
 
Όσον αφορά την επιλογή του να διακόψει για κάποια χρόνια το τραγούδι, ο ίδιος είπε το εξής: “Ήρθε μια στιγμή που ένιωσα ότι έπρεπε να αποστασιοποιηθώ για λίγο από τα πράγματα, προκειμένου να δω καλύτερα τι είχα κάνει μέχρι τότε και τι θα μπορούσα να κάνω στο μέλλον. Ήταν και μια καλή ευκαιρία να βρεθώ λίγο πιο κοντά στους δικούς μου ανθρώπους που, εξαιτίας του ελάχιστου ελεύθερου χρόνου μου, τους έλειπα. Όπως και τώρα που είμαι στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις της Μαρινέλλας και δεν τους βλέπω καθημερινά”.


 
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε