Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Λ. Σακκά: “Δεν θέλω να δουλεύω τσάμπα, ούτε θα με έχει κανείς τσάμπα”

Η Λίνα Σακκά έπειτα Σε συνέντευξη αποκάλυψε το λόγο που έμεινε για ένα χρόνο εκτός τηλεόρασης και ξεκαθαρίζει τις σχέσεις της με την Δήμητρα Ματσούκα…

Η Λίνα Σακκά έπειτα από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση επέστρεψε μέσα από την επιτυχημένη σειρά ”Κούκλες” του Mega. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό GLAM και αποκάλυψε το λόγο που έμεινε για ένα χρόνο εκτός τηλεόρασης, την οικονομική κρίση και τις σχέσεις της με την Δήμητρα Ματσούκα.

Η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε ότι απήχε από την τηλεόραση επειδή ένιωθε την ανάγκη να χαλαρώσει, ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις της ”Δεν έχω κάνει κανένα συμβόλαιο με την τηλεόραση να είμαι κάθε χρόνο. Ωστόσο, ήταν μια συνειδητή απόφαση για να χαλαρώσω. Ένιωθα την ανάγκη να ξεκουράσω και την ψυχή μου και το σώμα μου. Μου χρειαζόταν αυτός ο χρόνος για να μπορέσω και να συνεχίσω αυτή τη δουλειά με κέφι. Χωρίς αυτό η δουλειά δεν γίνεται σωστά. Αν δεν μπορείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, καλύτερα να μην τον δώσεις καθόλου”, είπε.

Επίσης παραδέχτηκε ότι της έχει γίνει μείωση μισθού. ”Έχω δεχτεί μείωση στο κασέ μου αλλά σε ένα επίπεδο αξιοπρεπές, που δεν με θίγει. Διαφορετικά, δεν θα δούλευα καθόλου. Δεν θέλω να δουλεύω τσάμπα, ούτε θα με έχει κανείς τσάμπα.” Η Λίνα δήλωσε ότι δεν έχει στερηθεί πράγματα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. ”Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα αρκούμουν στα λίγα και γενικώς δεν είμαι της πολυτέλειας και της σπατάλης. Δεν με συγκινούν τα ακριβά πράγματα. Στο μόνο που ίσως χαλάω κάποια χρήματα παραπάνω είναι τα ταξίδια”.

Θα την βλέπαμε ποτέ σε ρόλο παρουσιάστριας; ”Όχι η παρουσίαση δεν είναι στα όνειρα ή στα σχέδια μου. Δεν ονειρεύτηκα μικρή να παρουσιάζω, όπως είχα ονειρευτεί να γίνω ηθοποιός και να παίζω ρόλους. Δεν ξέρω αν βαρεθώ στο μέλλον αυτό που κάνω, τι να πω.” 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε