Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Λ. Σακκά: Βγήκε απ’ το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της! Φωτογραφίες

Το TLIFE ήταν εκεί!

Η Λίνα Σακκά, που πρόσφατα έγινε μανούλα, το μεσημέρι της Κυριακής, αναχώρησε από το μαιευτήριο ΡΕΑ, αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της. Η γνωστή ηθοποιός,έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της, Μάρκο Καραμάνη, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της, μιας και από σήμερα οι τρεις τους θα απολαμβάνουν στο σπίτι τους οικογενειεακές στιγμές.

Η ίδια μάλιστα, είχε δηλώσει σχετικά με τα πρώτα συναισθήματα κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό της πρίγκιπα: “Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Είναι μια μοναδική και σπουδαία εμπειρία! Εγώ είμαι ακόμη σε κατάσταση σοκ από όλη αυτή τη διαδικασία. Είμαι φοβερά και πολύ βαθιά συγκινημένη. Αυτό που έζησα δεν μπορώ να το περιγράψω… Είναι σπουδαίο!”.

Ο μπέμπης, όπως σου είχαμε αποκαλύψει, γεννήθηκε 3650 γραμμάρια, ενώ η Λίνα τον έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή.  Η ίδια και ο Μάρκος ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και η σχέση τους μετρούσε μόνο λίγους μήνες όταν η ηθοποιός έμεινε έγκυος. Αν και απέκτησαν πολύ σύντομα το πρώτο του παιδί, ζουν την απόλυτη ευτυχία και το επόμενο βήμα τους είναι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Δες στο TLIFE φωτογραφίες , τη στιγμή που η όμορφη ηθοποιός με το σύντροφό της και τον καρπό του έρωτά τους βγαίνουν από το μαιευτήριο Ρέα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε