Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

LIVE CHAT: Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη έρχεται για να απαντήσει στις ερωτήσεις σου

LIVE CHAT: Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη έρχεται για να απαντήσει στις ερωτήσεις σου

Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη έρχεται για ακόμη ένα απολαυστικό Live Chat στο studio του TLIFE ώστε να απαντήσει σε κάθε fashion ερώτησή σου!

Μείνε συντονισμένη στο TLIFE γιατί η αγαπημένη στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαϊτη έρχεται για ακόμη ένα απολαυστικό Live Chat στο studio του TLIFE ώστε να απαντήσει σε κάθε fashion ερώτηση σου και δεν υπάρχει καλύτερο summer δώρο από το να σου πει τι να φορέσεις η image maker των star!

Όποια εγχώρια celebrity ξεχωρίζει για το στιλ της, κάπου στην ούγια του προσωπικού της ενδυματολογικού προφίλ βρίσκεται η υπογραφή της Αλεξάνδρας Κατσαίτη. Στο εντυπωσιακά minimal και πάντα άψογο στιλ της Δέσποινας Βανδή. Στο fashion forward ύφος της Τάμτα.Εκεί που τα στιλιστικά ταχυδακτυλουργικά συναντούν τη μόδα αλλά και ένα ακόμα βήμα παρακάτω ή καλύτερα μερικά βήματα πιο μπροστά θα συναντήσεις την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη!

Σήμερα, Παρασκευή 15 Ιουνίου  στις 16:00 μπες κι εσύ στην fashion παρέα της Αλεξάνδρας και λύσε όλες σου τις στιλιστικές απορίες! Κάνε κλικ εδώ και… κράτησε θέση στο event!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε