Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Lady Gaga! Μάθε πως απόκτησε αυτό το σώμα. Τι διατροφή ακολουθεί; Τι ασκήσεις κάνει;

Ό, τι όμως κι αν έχει φορέσει, όσο εκκεντρικό κι αν ήταν αυτό δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το καλοφτιαγμένο σώμα της. Το μυστικό της βρίσκεται σε έναν αριθμο!

Είναι το πιο αναγνωρίσιμο pop είδωλο των  ’10s… Η Lady Gaga μπορεί να έχει εμφανιστεί στη σκηνή με οτιδήποτε μπορεί να βάλει ο νους σου, από κομμάτια κρέας μέχρι διάφορα ζαρζαβατικά… Ό, τι όμως κι αν έχει φορέσει, όσο εκκεντρικό κι αν ήταν αυτό δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το καλοφτιαγμένο σώμα της. Το μυστικό της βρίσκεται σε έναν αριθμό! Τον αριθμό 5.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά της…

H φήμες για… ξέφρενη ζωή!

Όπως σε κάθε νέο star, έτσι και για την Gaga, οι φήμες δεν άργησαν να πάρουν φωτιά. Η εκκεντρική της εμφάνιση, τα ευφάνταστα και -για πολλούς- ακραία video clip έδωσαν την ευκαιρία για gossip ιστορίες που εξηγούσαν την αδύνατη σιλουέτα της. Για την ακρίβεια τα κείμενα ήθελαν τον πρώην σύντροφό της να ετοιμάζεται να εκδώσει βιβλίο με την Drunk Diet, που ακολουθούσε η pop diva όσο ακόμη οι δυο τους ήταν μαζί. Φυσικά δεν επρόκειτο για δίαιτα, αλλά για έναν τρόπο ζωής με πολύ ξενύχτι και αλκοόλ που υποτίθεται πως είχε “ευεργετικά” αποτελέσματα στο βάρος της τραγουδίστριας. Φυσικά η Lady Gaga μίλησε για το θέμα, διέψευσε κάθε τέτοια φήμη και έδωσε στους θαυμαστές της όλες τις λεπτομέρεις της διατροφής και της γυμναστικής της.

Δες το πρόγραμμα της διατροφής της στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε