Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Λάουρα Νάριες! Πώς έχασε 6 κιλά σε 3 μήνες;

Λάουρα Νάριες! Πώς έχασε 6 κιλά σε 3 μήνες;

Μπορεί το κορίτσι του Θέμου να έχει αδύνατο σώμα, όμως για αυτό πρέπει να “μοχθήσει”! Η Λάουρα λατρεύει το junk food, αλλά μαθαίνει να το περιορίζει!

Μπορεί το κορίτσι του Θέμου να έχει ωραίο, καλλίγραμμο σώμα, όμως έχει “μοχθήσει” για αυτό! Η Λάουρα αγαπάει το junk food, αλλά μαθαίνει να το περιορίζει! Αγαπά τις τηγανητές πατάτες, αλλά εύχεται να τις “σιχαθεί” κι αυτές όπως και τη σοκολάτα! “Πεθαίνει” για μια βουτιά στη θάλασσα τώρα το καλοκαίρι και χαλαρό τρέξιμο το καλοκαίρι!

Μάθε όλα τις τα μυστικά, όπως τα εμπιστεύθηκε στο TLIFE και πως κατάφερε να χάσει 6 κιλά σε 3 μόλις μήνες…

Ποια είναι η σχέση σου με αυτό που λέμε σωστή διατροφή;

Πλέον έχω καλύτερη σχέση από ότι είχα κάποτε! Και όταν λέω κάποτε, μιλάω και πριν 1.5-2 χρόνια. Μπορεί τότε να είχα τη νοοτροπία “έλα μωρέ, μια ζωή την έχουμε” ας το φάμε κι αυτό το κομματάκι πίτσα. Πλέον όμως κατάλαβα ότι είναι λάθος αυτό. Ναι οκ, τρώω ό, τι θέλω, αλλά τρώω με μέτρο. Θα φάω και την πατάτα μου την τηγανητή, θα φάω και την πίτσα μου, αλλά με πολύ, πολύ μέτρο. Πολλή προσοχή…

Πώς όμως συνέβη αυτό; Έφτασες σε σημείο να θέλεις να χάσεις κιλά;

Είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν είχα συνηθίσει να βλέπω έτσι το σώμα μου, σε σχέση με το πως ήταν κάποτε! Είχα βάλει κάποια κιλάκια παραπάνω, δεν αισθανόμουν καθόλου καλά, ώστε το είχα πάρει απόφαση! Τότε είναι που είχα ξεκινήσει personal μαζί με τον Μάνο Γαλανό και μέσα σε 3 μήνες έχασα 6 κιλά, με σωστή διατροφή και πολύ δυνατή γυμναστική. Έχασα αυτά τα κιλά και αισθάνομαι πλέον κανονική.

Για να πετύχεις τον στόχο σου ακολούθησες συγκεκριμένη δίαιτα;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε