Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

«Λέω ένα μπράβο στον εαυτό μου!»

«Λέω ένα μπράβο στον εαυτό μου!»

Η Δέσποινα Μοιραράκη μιλάει για την πορεία της στο NewsIt!

H ιδιαίτερη επιχειρηματίας βραβεύθηκε πρόσφατα στα πλαίσια διαφόρων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η Δέσποινα Μοιραράκη  που είναι ευρύτερα γνωστή ως «βασίλισσα των χαλιών» παρέλαβε, έχοντας στο πλευρό της την αγαπημένη της μητέρα και τον σύντροφό της, τρία πολύ σπουδαία βραβεία. 

Αρχικά, απέσπασε βραβείο από τον εμπορικό ισπανικό οργανισμό Actualidas για την διάκρισή της στον επιχειρηματικό χώρο, μαζί με άλλους 19 Έλληνες. Έπειτα, της απονεμήθηκε βραβείο για την συμβολή της στην ανάδειξη των γυναικείων δραστηριοτήτων σε διεθνές επίπεδο, σε μία εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα και Εργασία».  Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια είναι γνωστή για την φιλανθρωπική της κινητοποίηση πέρα από τις επαγγελματικές της καταξιώσεις.
 
«Ξεκίνησα από το μηδέν, είμαι αυτοδημιούργητη. Δεν ήξερα ούτε καν το είδος που λέγεται χειροποίητο χαλί. Κι αυτή τη στιγμή όταν λαμβάνω διεθνή βραβεία, είναι πραγματικά και τιμή και καταξιώνομαι διεθνώς και δίνω κι εγώ ένα μπράβο στον εαυτό μου», δηλώνει η ίδια στο
NewsIt. Εκτός των άλλων κέρδισε και την βράβευση στην κατηγορία Εμπορίας Χειροποίητων Χαλιών σε άλλη εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε. 

Η επιχείρησή της τιμήθηκε με τα βραβεία International Award Leader in Prestige and Quality 2009 και International Award Excellent Image of Enterprise 2009. Η ίδια φαίνεται να είναι ικανοποιημένη και χαρούμενη με τις διακρίσεις αυτές σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο NewsIt : «Αισθάνομαι δικαιωμένη για τον αγώνα που έχω κάνει για την επιχείρηση Μοιραράκη αλλά μου προσθέτει και μια επιπλέον ευθύνη, ακόμα μεγαλύτερη, να διατηρήσω και να αυξήσω την πρόοδο και την δημιουργία της επιχείρησης. Έχω ευθύνη απέναντι στον κόσμο.»

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε