Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Λευκαντικές κρέμες σε μεγάλες ποσότητες βρέθηκαν στο σπίτι του M.Jackson!

Λευκαντικές κρέμες σε μεγάλες ποσότητες βρέθηκαν στο σπίτι του M.Jackson!

Γιατί ο γιατρός του, πρσπάθησε να εξαφανίσει τα φάρμακα που βρέθηκαν στο σπίτι του;

Οι αστυνομικοί, σε έρευνα στη νοικιασμένη έπαυλη του Jacson  και μετά από υπόδειξη του περιβότητου γιατρού Conrad Murray, ανακάλυψαν σε μία ντουλάπα 11  κούτες οι οποίες περιείχαν ισχυρό αναισθητικό και δεκάδες σωληνάρια με λευκαντική αλοιφή!

Σύμφωνα με το Associated Press, την αλοιφή ο Jackson, την χρησιμοποιούσε για το πρόβλημα λεύκης που αντιμετώπιζε.Η αλοιφή βοηθούσε ώστε να εξαφανιστούν οι σκουρόχρωμες κηλίδες στο δέρμα του και να γίνει όλο λευκό.

Σίγουρα όμως, όπως λεει το ρεπορτάζ, η λευκαντική κρέμα δεν  θα μπορούσε να οδηγήσει στο θάνατο. Η παρενέργειες από τη χρήση της ήταν μόνο υπερευασθησία στον ήλιο.

Οι μεγάλες ποσότητες ισχυρού αναισθητικού όμως, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται  στις εγχειρήσεις, κάνουν την αστυνομία ακόμα πιο σίγουρη στο τι μπορεί να σκότωσε τον Michael.

Το περίεργο είναι ότι ο γιατρός C.Murray, μόλις έμαθε για το θάνατο του Michael ζήτησε αμέσως από την αστυνομία να πάει στο σπίτι του για να πάρει κάτι αλοιφές που ο Jackson δεν θα ήθελε με τίποτα να μάθει ο κόσμος, ότι τις χρησιμοποιεί…

Προφανώς ο γιατρός που κατηγορείται ως υπεύθυνος για το θάνατο του βασιλιά της Pop ήθελε να εξαφανίσει και τα υπόλοιπα φάρμακα που θα τον ενοχοποιούσαν…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε