Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Λιάγκας – Σκορδά: Με το σκάφος στο Ιόνιο!

Το νεόνυμφο ζευγάρι απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με το σκάφος τους στα ελληνικά νησιά, λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Παρόλο που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επέτρεψαν να κάνουν το ταξίδι του μέλιτος αμέσως μετά τον γάμο τους, δεν φαίνεται αυτό να τους πτόησε. Οι δύο τους έφυγαν στην πρώτη ευκαιρία και πέρασαν κάποιες μέρες στην Νέα Υόρκη, μαζί με αγαπημένους τους φίλους.

Στη συνέχεια αποφάσισαν να γυρίσουν τα ελληνικά νησιά με το σκάφος τους, πράγμα που απολαμβάνουν ιδιαίτερα και οι δύο. Ο τελευταίος τους σταθμός είναι το Μεγανήσι. Ένα καταπράσινο μικρό νησάκι απέναντι από την Λευκάδα όπου συνηθίζουν να πηγαίνουν πολλοί επώνυμοι.

Η Φαίη και ο Γιώργος προτιμούν να μένουν στο σκάφος τους και να κατεβαίνουν από αυτό μόνο για να επισκευτούν κάποια από τα γνωστά μαγαζιά του νησιού όπως είναι το club “Boom boom”, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TL!fe, ήπιαν χαλαρά το ποτό τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε