Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Lifting Δοντιών!Η μέθοδος για τέλειο, αστραφτερό χαμόγελο στο πρώτο κιόλας ραντεβού. Δες το βίντεο...

Lifting Δοντιών!Η μέθοδος για τέλειο, αστραφτερό χαμόγελο στο πρώτο κιόλας ραντεβού. Δες το βίντεο...
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 05.09.2012 | 20:47

tlife

Πώς θα σου φαινόταν αν έκλεινες ένα ραντεβού με τον οδοντίατρο και επέστρεφες σπίτι με το τέλειο χαμόγελο; Σε ένα ραντεβού, χωρίς σιδεράκια, χωρίς εμφυτεύματα και χωρίς πόνο!

Πώς θα σου φαινόταν αν έκλεινες ένα ραντεβού με τον οδοντίατρο και επέστρεφες σπίτι με το τέλειο χαμόγελο; Σε ένα ραντεβού, χωρίς σιδεράκια, χωρίς εμφυτεύματα και χωρίς πόνο! Η τελευταία λέξη της... τεχνολογίας στην αναδόμηση των δοντιών λέγεται Lifting Δοντιών! Το TLIFE βρέθηκε στο ιατρείο της Χειρουργού Οδοντίατρου Δέσποινας Κωστομοίρη, πήρε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και σου παρουσιάζει τη μέθοδο στο βίντεο που ακολουθεί...

Lifting δοντιών είναι η ανάπλαση και αναδημιουργία του κάθε δοντιού ξεχωριστά και σε σχέση πάντα με το σύνολο των υπολοίπων δοντιών, καθώς και σε σχέση με τις γωνίες του προσώπου, χρώμα ανάλογο με το χρώμα των ματιών, των χειλιών, του δέρματος, των μαλλιών κ.λπ.” εξηγεί η χειρουργός οδοντίατρος Δέσποινα Κωστομοίρη. Ο οδοντίατρος λοιπόν θα διαμορφώσει το “νέο σου χαμόγελο” ανάλογα με το πρόσωπό σου.

Δες το βίντεο, παρατήρησε τη θεαματική αλλαγή στο χαμόγελο της ασθενούς και μάθε περισσότερα για το Lifting δοντιών!

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο